Dobrodošli u Veliko letnje LASERovanje – nagradnu igru koju smo sa velikim zadovoljstvom pripremili za sve naše drage prijatelje. Igra se sastoji od 10 dnevnih izazova u kojima je potrebno pokazati znanje i brzinu, a onaj najuspešniji će osvojiti BESPLATNU OPERACIJU LASERSKOG UKLANJANJA DIOPTRIJE! Pridružite nam se i možda baš Vi od ovog leta kažete Zbogom svojoj dioptriji! Pažljivo pročitajte pravila učešća koji se nalaze u nastavku. Srećno! 

Lasersko skidanje dioptrije - Nagradna igra

Pravila igre:

  1. Nagradna igra traje od 15.07. do 24.07.2013. godine i sprovodi se u okviru društvene mreže Facebook tj. na zvaničnoj stranici Kuće Zdravlja (https://www.facebook.com/KucaZdravljaSu)
  2. Pravo da učestvuju imaju sve osobe starije od 20 godina.
  3. Pobednik može biti samo osoba koja zadovoljava sledeće uslove:
    • Da ima stabilnu dioptriju godinu dana unazad (da se dioptrija nije menjala za više od +0.50/-0.50 D tokom godinu dana)
    • Da ima dioptriju koja se kreće u sledećim rasponima:
      • Dalekovidost do +5.0 D
      • Kratkovidost do -10.0 D
      • Astigmatizam do +/-5.0 D
  4. Tokom trajanja igre, svakog dana u 12h će na stranici Kuće Zdravlja biti objavljen po jedan dnevni izazov. Učesnici treba da prate obaveštenja i odgovaraju na postavljene izazove, tako što će svoje odgovore poslati u Inbox Kuće Zdravlja (kako bismo izbegli kopiranje tuđih odgovora) do 20h istog dana. Odgovori koji nisu poslati u Inbox već objavljeni u okviru komentara na timelinu Kuće Zdravlja, kao i odgovori koji su poslati nakon 20h neće biti uvaženi.
  5. Svakog dana učesnici će dobijati po 1 poen za svaki tačan odgovor (odgovori koji nisu tačni neće biti bodovani). Tokom trajanja igre, vodi se evidencija za svakog učesnika ponaosob, sabiraju se osvojeni poeni i po završetku igre vrši se rangiranje. Tri osobe sa najvećim brojem poena će biti nagrađene (1. nagrada: Lasersko uklanjanje dioptrije; 2. nagrada: Pregled za lasersko uklanjanje dioptrije; 3. nagrada: Opšti oftalmološki pregled.)
  6. Svakog dana ćemo dodeljivati po 1 bonus poen za učesnika koji je prvi poslao tačan odgovor. Dakle, svakog dana će samo jedan učesnik koji najbrže da tačan odgovor dobiti 2 poena a svi drugi učesnici koji su dali tačan odgovor će dobiti 1 poen.
  7. Ukoliko se po završetku igre dogodi da dvoje ili više učesnika ima isti broj bodova onda se postavlja džoker pitanje. To je stručno pitanje vezano za Lasersko uklanjanje dioptrije, pri čemu se odgovor na to pitanje može pronaći na sajtu https://perfectvision.rs/. Osoba koja prva da tačan odgovor biće pobednik, a osobe čiji odgovori budu drugi i treći po redu, dobiće drugu i treću nagradu. Sve učesnike koji učestvuju u Džoker nadmetanju ćemo ranije obavestiti o tome kog dana i u koliko sati će biti postavljeno pitanje.
  8. Imena srećnih dobitnika ćemo objaviti na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/KucaZdravljaSu. Takođe, svakog dobitnika ćemo i pojedinačno obavestiti putem njihovih Facebook naloga.
  9. Ukoliko se predoperativnim pregledom ustanovi da osoba koja je osvojila prvu nagradu nije pogodan kandidat za lasersko uklanjanje dioptrije, onda će drugoplasirani učesnik postati pobednik. Ukoliko se na pregledu utvrdi da ni ovaj učesnik nije pogodan kandidat, onda će učesnik koji je sledeći imao najviše poena dobiti tu nagradu i tako će se lista pomerati za 1 unazad sve dok se ne pronađe adekvatan kandidat.
  10. Kako bi se pravilo broj 9 uspešno sprovelo, neophodno je da se dobitnik prve nagrade javi najkasnije 7 dana od dana objavljivanja rezultata, a ostale dobitnike ćemo naknadno kontaktirati. Ukoliko se dobitnik ne javi u navedenom periodu, neće imati pravo da iskoristi svoju nagradu i mi ćemo automatski kontaktirati drugoplasiranog učesnika.
  11. Tokom preuzimanja nagrade, vršiće se fotografisanje srećnih dobitnika, sa osobljem Perfect Vision tima. Organizator nagradne igre zadržava prava da iste fotografije objavi na Internetu, u cilju transparentnog predstavljanja rezultata održane nagradne igre širem auditorijumu. Organizator se obavezuje da fotografije neće biti zloupotrebljene niti korišćene u bilo koje druge svrhe, bez prethodno dobijene dozvole dobitnika nagrade.