Studentski život zahteva puno čitanja i rada za računarom, što za posledicu ima pogoršanje vidne oštrine. Imajući u vidu koliko je za studente važan dobar i jasan vid, sa velikim zadovoljstvom poklanjamo specijalni praznični popust 50% na lasersko uklanjanje dioptrije.

Lasersko skidanje dioptrije - Popust za studente

Lasersko uklanjanje dioptrije predstavlja siguran put do trajno korigovanog vida. U pitanju je jednodnevna ambulantna procedura, koja je potpuno bezbolna i traje svega 10 minuta. Za vreme trajanja intervencije, pacijent je budan i svestan, daje se lokalna anestezija u obliku kapi. Tokom ove procedure, snopovi laserskih zraka uklanjaju refrakcionu manu oka tj. dioptriju, a efekat jasnog vida bez nošenja naočara praktično je trenutačan. 

Nakon operacije pacijent ide kući i već je za nekoliko dana spreman da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima, a nakon tri nedelje može se baviti sportskim i težim fizičkim aktivnostima.  

Prema istraživanjima, lasersko uklanjanje dioptrije je jedna od najbolje prihvaćenih i najuspešnijih intervencija na ljudskom telu. Zahvaljujući jednostavnosti, bezbolnosti i procentu uspešnosti od čak 95%, ovoj proceduri se do sada podvrgnulo blizu 40 miliona ljudi širom sveta. 

Više o Velikom prazničnom popustu za studente možete dobiti pozivom na broj + 381 (0)24 55-75-75. Popust je moguće iskoristiti samo podnošenjem indeksa na uvid, a važi za sve studente koji zakažu pregled za lasersko uklanjanje dioptrije do kraja 2013. godine. 

Jednostavnim klikom  na https://perfectvision.rs/usluge/lasersko-skidanje-dioptrije/ možete saznati više o operaciji laserskog uklanjanja dioptrije. 

Neka nova godina bude početak jednog novog, kvalitetnijeg života!

Vaš Perfect Vision.