Lekari Perfect Vision-a dr Branka Ivošević i dr Ranko Gvozdenović su aktivno učestvovali na ovogodišnjem kongresu oftalmologa Srbije. Dr Branka Ivošević je uspešno odbranila rad iz oblasti katarakte na temu: “Uticaj keratometrijskih vrednosti merenih optičkim biometrom Lenstar LS 900 i kornealnim topografom Pentacam HR na kalkulaciju asferičnih intraokularnih sočiva“, dok je dr Ranko Gvozdenović uspešno odbranio rad iz oblasti rožnjače na temu: „Poređenje parametara centralne debljine rožnjače i dubine prednje očne komore merenih optičkim biometrom Lenstar LS 900 i kornealnim  topografom Pentacam HR“.

 Poređenje parametara centralne debljine rožnjače i dubine prednje očne komore merenih optičkim biometrom Lenstar LS 900 i kornealnim  topografom Pentacam HR

Kongres oftalmologa Srbije se ove godine održao u Novom Sadu u periodu od 19.-21. septembra. Održana su predavanja iz svih oblasti oftalmologije (katarakte, retine, glaukoma, rožnjače, refraktivne hirurgije)​. U sklopu kongresa se nalazio izložbeni prostor na kome su poznati proizvođači oftalmološke opreme i lekova predstavili svoj najnoviji asortiman proizvoda. 

Ciljevi naše kontinuirane medicinske edukacije jesu usavršavanje kadrova i primena savremene tehnologije prateći najnovije preporuke. Lekari našeg tima će i u budućnosti nastojati da daljim usavršanjem i praćenjem savremenih trendova dijagnostike i lečenja pruže našim pacijentima najbolju moguću pomoć.