U petak 17.04.2015. godine održan je Završni događaj na projektu „Podstičemo žensko preduzetništvo u Srbiji“, čiji je organizator Udruženje poslovnih žena Srbije (UPŽ) u saradnji sa Centrom za internacionalna privatna preduzeća (Center for International Private Enterprise – CIPE). Projekat je trajao od jula 2014. do marta 2015. godine i organizovan je u pet gradova Srbije (Beograd, Zaječar, Čačak, Valjevo i Subotica), uz podršku lokalnih udruženja poslovnih žena.

Povodom završetka šestomesečnog ciklusa mentorskog programa, dodeljeni su sertifikati učesnicama projekta

Povodom završetka šestomesečnog ciklusa mentorskog programa, dodeljeni su sertifikati učesnicama projekta

U projektu su učestvovale dr Branka Ivošević (oftalmolog i vlasnik očnog centra „Perfect Vision“) i Milić Anja (marketing menadžer očnog centra „Perfect Vison“). One su uspešno prošle niz obuka o različitim aspektima preduzetništva i jačanju liderskih i preduzetničkih veština, kao i program individualnih i grupnih mentorskih obuka. 

Dr Branka Ivošević je, kao uspešna preduzetnica i dobitnica nagrade „Cvet uspeha za ženu zmaja“, odabrana da bude počasni gost na Završnom događaju i predstavi svoj put do uspeha, pružajući korisne savete svim preduzetnicama. Završnom događaju su prisustvovale Maiko Nakagaki (CIPA, Vašington), Olivera Popović (potpredsednica Udruženja poslovnih žena Srbije), prof. dr Danica Drakulić (predsednica Udruženja poslovnih žena Subotice) i druge istaknute članice udruženja.

  [nggallery id=42]