Ünnepeljen velünk! Fennállásunk 7 éves évfordulója alkalmából különleges kedvezményekkel kedveskedünk.

Perfect Vision, Szabadka, a fennállásának 7. évfordulója

Betegeinknek szeretnénk megköszönni a belénk vetett bizalmukat, ezért úgy döntöttünk, hogy március folyamán kedvezményt ajándékozunk a legkeresettebb szolgáltatásainkra:

HIPERBÁR KAMRA – 35% kedvezmény

A hiperbár kamrát általános vagy kiegészítő terápiás eljárásként alkalmazzuk mindazon esetekben amikor az oxigénszállítás folyamatában hiány lépett fel. A 100% oxigén belégzése segít a szervezetnek megszabadulni a méreganyagoktól, erősíteni az immunrendszert, megfiatalítani és megerősíteni a szervezetet, a sebek gyorsabb begyógyulásában.

http://kucazdravlja.rs/hu/60-Hiperbar-oxigen-terapia-HBOT

LÉZERES LÁTÁSJAVÍTÓ SZEMMŰTÉT – 30.000 dinár kedvezmény

A lézeres látásjavító szemműtét fájdalommentes és megbízható beavatkozás, amely mindössze 10 percig tart és helyi cseppérzéstelenítésben végzik. A hatása gyakorlatilag azonnali, a műtétet követő első napon a páciens már a saját műtét előtti látásélességének 90-100%-val rendelkezik, így már néhány nap után képes a visszatérni a megszokott tevékenységeihez.

https://perfectvision.rs/szolgaltatasok/lezeres-latasjavitas/

ÉTELINTOLERANCIA VIZSGÁLAT – 50% kedvezmény

A vér elemzésével történő ételintolerancia teszt hatékony megoldás számos problémára (fejfájás, szédülés, száraz köhögés, puffadás, görcsök a hasban, hányinger, ekcéma, bőrgyulladás és hasonló bőrbetegségek). A vizsgálat eredménye, mely még aznap elkészül, 380 élelmiszert ölel fel a mindennapi ételek közül, különböző kategóriákba sorolva, kiemelve azokat az élelmiszereket, amelyeket kerülni kell a következő 3 hónapban. A hatása már az első hónap után megmutatkozik.

Bővebb információért a kedvezményekről bátran forduljon a telefonos munkatársainkhoz: +381 (0)24 55-75-75.