A Perfect Vision hivatalos honlapjaÜDVÖZÖLJÜK!

A Perfect Vision szemészeti központ a legjobb megoldás, ha a szeme egészségéről van szó. A legkorszerűbb technológiának és a kiváló szakorvos csapatunknak köszönhetően a legminőségesebb szemészeti szolgáltatásokat nyújtjuk elérhető árakon.

RólunkISMERJEN MEG BENNÜNKET

A Perfect Vision szemészeti központ a szabadkai székhelyű „Kuća Zdravlja” poliklinika keretein belül működik. 2010. március elsején alakultunk meg azzal a céllal, hogy megőrizzük a betegeink egészséges látását és hogy javítsunk az életminőségükön.

Akciók és kedvezményekJÓTÉKONYSÁGI MUNKÁNK

Tudatában annak, hogy milyen nehéz körülmények között élünk, és azzal a szándékkal vezérelve, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük a tökéletes látást szemüveg és kontaktlencse nélkül is, örömmel kínálunk különleges kedvezményeket, szervezünk jótékonysági akciókat és nyereményjátékokat.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Lézeres dioptria-csökkentés

A lézeres látásjavítás egy olyan szemsebészeti eljárás mellyel eltávolítható a dioptria (rövidlátás, távollátás, asztigmia). A dioptriát UV sugarakkal távolítjuk el, amely megváltoztatja a szaruhártya alakját és vastagságát.

Tudjon meg többet >>

Szürkehályog műtét

Szürkehályognak (katarakta) nevezzük a természetes szemlencse elhomályosodását. Az egyetlen gyógymód a katarakta kezelésére az elhomályosodott természetes szemlencse sebészeti úton történő eltávolítása és műlencse beültetése a helyére.

Tudjon meg többet >>

Multifokális lencse beültetés

A multifokális műlencséket a természetes szemlencse helyére építjük be és ezek jó látást biztosítanak közelre, köztes távolságra és távolra egyaránt minimális szemüveghasználattal, vagy szemüveg viselése nélkül.

Tudjon meg többet >>
01Rólunk
02Átalakított belső tér
03Fejlődési utunk

Rólunk mondták...BETEGEINK TAPASZTALATAI

  1. Bakota Klaudia vagyok. Július 27-én jöttem vizsgálatra, mivel a jobb szemem nagyon gyenge. Örököltem, a nagytatámnak és a nenámnak is ilyen gyenge. Voltam már szemorvosnál, de mindenhol azt mondták, hogy nem műthető, és amikor eljöttem ide a Kuća Zdravlja-ba nagyon megörültem, mivel a doktornő azt mondta, hogy két nap múlva meg is műt. Nagyon féltem, de most nagyon elégedett és boldog vagyok. Nagyon sokat változott a látásom. Köszönök szépen mindent! Nagyon kedvesek, barátságosak az ápolók és természetesen a Doktornő is! :) Bakota Klaudia, 1994., Oromhegyes

  2. Május 4-én voltam szürke hályog operáción a Kuća zdravlja klinikán. Úgy néz ki, hogy a műtét sikeres lett, minden a legnagyobb rendben folyik… A műtét helyi érzéstelenítésű cseppekkel kezdődött, maga a műtét megközelítőleg 15 percig tartott fájdalommentesen. Tehát maga a műtét “gyerekjáték” volt, hanem az utána következő egy hónap bizony kemény. Nem szabad lehajolni, nem szabad 2 kilótól nehezebbet emelni, nem szabad dörzsölni a szemet stb. Tehát ez az egy hónap cudar nehéz. Annyira hozzászoktam ezeknek a szabályoknak a betartásához, hogy amikor tegnapelőtt kinyitottam a hűtőszekrényt és a másfél literes tejesüveg véletlenül lerepült a padlóra, a teteje lepattant és elkezdett ömleni a padlóra a kiszabadult tej, nem mozdultam, mert beidegződött már, hogy nem szabad lehajolnom, csak néztem a szertefolyó fehér folyadékot :) Alapvetően elégedett vagyok, mert most úgy látok, mint a sas! Nagy Zoltán, 1947., Bácskossuthfalva