Život čine detalji i male stvari koje naprosto vredi videti jasno. Lasersko uklanjanje dioptrije Vam pruža mogućnost da za samo 10 minuta dobijete jedan potpuno nov život – život sagledan iz pravog ugla. 

Lasersko uklanjanje dioptrije - popust u novembru

Intervencija laserskog uklanjanja dioptrije je bezbolna, desetominutna, ambulantna procedura u toku koje se pomoću lasera uklanjanju postojeće refrakcione anomalije (dioptrija) i to:

  •  kratkovidost do -10.0 dioptrije
  •  dalekovidost do +5.0 dioptrije
  •  astigmatizam do +/-5.0 dioptrije 

Ova intervencija se izvodi u lokalnoj anesteziji, koja se daje u obliku kapi, pa pacijent odmah nakon operacije može da ide kući. Efekat je praktično trenutačan, već prvog dana nakon operacije pacijent dobija 90-100% svoje maksimalne preoperativne vidne oštrine, te je već za nekoliko dana spreman da se vrati svojim uobičajenim životnim aktivnostima, dok se sportske i teže fizičke aktivnosti savetuju nakon tri nedelje. 

Laserskom uklanjanju dioptrije prethodi detaljan oftalmološki pregled tokom kog se utvrđuje da li je pacijent pogodan kandidat za intervenciju. Osnovni preduslovi su da pacijent ima više od 20 godina starosti, stabilnu dioptriju u poslednjih godinu dana i potpuno zdrave oči.   

Sigurni smo u sebe i pouzdano Vam garantujemo uspeh, budući da nas u ovoj oblasti odlikuje dugogodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih pacijenata, čija iskustva možete pročitati klikom na https://perfectvision.rs/pacijenti-govore/

Svesni težine vremena u kom živimo, a u želji da Vam približimo ovu mogućnost, sa zadovoljstvom Vam nudimo novembarski popust u iznosu od 25%, čime ostvarujete uštedu od čak 30.000 dinara! Takođe, za sve pacijente udaljene od Subotice više od 200 km, obezbeđujemo besplatan smeštaj u prelepom hotelu “Vila Majur” na Kelebiji (www.vilamajur.com). 

Sve detaljnije informacije možete dobiti pozivom na broj: + 381 (0)24 55-75-75, a više informacija o samoj operaciji dobijate jednostavnim klikom na link lasersko skidanje dioptrije. 

Za sve pacijente koji žele da saznaju nešto više o laserskom uklanjanju dioptrije imaju jedinstvenu priliku u zemlji da učestvuju u radionici “Moje oči – moje pravo da znam” i u prijatnom druženju sa lekarima i ranije operisanim pacijentima, pitaju sve što su ikada želeli da znaju o ovoj intervenciji. Učešće je besplatno i neobavezujuće a sve učesnike očekuju posebne pogodnosti. Više o radionici pročitajte klikom na LINK. 

Mi stvaramo savršen vid!

Vaš Perfect Vision