Lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije je bezbolan zahvat kojim se za svega nekoliko minuta uklanja dioptrija u rasponu do -10.0 do +5.0

Operacija katarakte

Jedna smo od retkih ustanova u kojoj se vrši ugradnja specijalnih multifokalnih intraokularnih sočiva.

Ugradnja multifokalnih sočiva

Vršimo savremenu ultrazvučnu operaciju katarakte – brzo, bezbolno, u lokalnoj kapljičnoj anesteziji, bez injekcija i šavova.

CENOVNIK

Najpovoljnije cene u regionu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Detaljnije
ŠTA PACIJENTI KAŽU ZA NAS

Iskustva pacijenata

Želim da kažem sve najbolje za Perfect Vision. Od dioptrije -3,25 i -2,5 došao sam do savršenog vida. Čak vidim i bolje nego što sam video kada sam nosio naočare! Prva tri dana posle operacije su bila teška za mene, ali definitivno se isplati jer sada vidim savršeno! Sve je korektno, osoblje, ambijent, doktorka. Svima ću preporučiti vašu kliniku, i čak sam od kada sam se operisao doveo dosta ljudi iz mesta odakle sam jer stvarno pružate najbolju uslugu.

Mijat Babić - 1989., Banatsko Karađorđevo.

Pre operacije imala sam dioptriju -2,50 i -2,75. Nisam koristila sočiva već sam samo nosila naočare i to nisam volela. Za Perfect Vision čula sam od mamine prijateljice i došla sam na pregled kod vas. Moje iskustvo je super, nema čekanja, nudite nas kafom, izašli ste nam u susret zbog prevoza jer smo tako morali da se kombinujemo, a pre svega ste ljubazni. Nakon operacije odmah sam progledala! Totalno je bezbolno i početni osećaj neprijatnosti u očima je prošao posle 2-3 sata. Prošlo je sedam dana od operacije i savršeno vidim. Svima ću preporučiti Perfect Vision!

Jovana Umićević - 1993., Senta

Lasersko skidanje dioptrije obavio sam u februaru ove godine i prezadovoljan sam. Od sedme godine nosim naočare, jedno oko je bilo plus, a drugo minus dioptrija. Poslednjih sedam godina dioptrija se nije menjala, tako da sam se odlučio za operaciju. Za Perfect Vision sam čuo na Panon TV-u i na internetu. Osoblje je ljubazno kao i doktorka Ivošević, i svima ću preporučiti vašu kliniku, jer sam prezadovoljan!

Zalan Fodor - 1988., Bačka Topola
Ostala iskustva
ONLINE TEST

Koja operacija je najbolja za mene?

Ovde možete ispuniti online formular i saznati koja operacija odgovara vašim potrebama. Molimo Vas unesite potrebne kontakt podatke, kako bismo Vam mogli saopštiti rezultate ovog inicijalnog testa i stručno mišljenje lekara. Na kraju formulara odaberite kako želite da Vas kontaktiramo telefonom ili putem emaila.

Online test
VIRTUALNA TURA
Klikom na fotografiju pokrenite virtuelnu šetnju kroz Perfect Vision

Klikom na strelice, možete „ušetati“ u prostorije Centra za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision. Pomeranjem levo-desno i gore-dole možete razgledati prostor 360. U dnu ekrana su male slike koje prikazuju svaku prostoriju. Klikom na svaku od njih možete „ući“ u prostoriju koja Vas interesuje.

Virtuelna šetnja
ONLINE ZAKAZIVANJE
Kontaktirajte nas i zakažite pregled. Naše osoblje će Vas ubrzo kontaktirati.

  Radnim danima

  08:00 – 20:00

  Subotom

  08:00 – 13:00

  Ako vam je potrebna hitna intervencija kliknite na link ispod.

  Kuća zdravlja
  REČ DOKTORA

  Perfect Vision

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.