Lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije je bezbolan zahvat kojim se za svega nekoliko minuta uklanja dioptrija u rasponu do -10.0 do +5.0

Operacija katarakte

Vršimo savremenu ultrazvučnu operaciju katarakte – brzo, bezbolno, u lokalnoj kapljičnoj anesteziji, bez injekcija i šavova.

Ugradnja multifokalnih sočiva

Jedna smo od retkih ustanova u kojoj se vrši ugradnja specijalnih multifokalnih intraokularnih sočiva.

Očna klinika Perfect Vision

CENOVNIK
Najpovoljnije cene u regionu

Omogućite sebi najpovoljnije preglede i operacije uz pomoć najsavremenije opreme.

Detaljnije
ŠTA PACIJENTI KAŽU ZA NAS
Iskustva pacijenata
Jovana Umićević - iskustvo nakon operacije oka

Jovana Umićević – 1993.

SENTA

Pre operacije imala sam dioptriju -2,50 i -2,75. Nisam koristila sočiva već sam samo nosila naočare i to nisam volela. Za Perfect Vision čula sam od mamine prijateljice i došla sam na pregled kod vas. Moje iskustvo je super, nema čekanja, nudite nas kafom, izašli ste nam u susret zbog prevoza, a pre svega ste ljubazni.

Iskustvo nakon laserskog skidanja dioptrije - Mijat Babić

Mijat Babić – 1989.

BANATSKO KARAĐORĐEVO

Želim da kažem sve najbolje za Perfect Vision. Od dioptrije -3,25 i -2,5 došao sam do savršenog vida. Čak vidim i bolje nego što sam video kada sam nosio naočare! Prva tri dana posle operacije su bila teška za mene, ali se isplati jer sada vidim savršeno! Sve je korektno, osoblje, ambijent, doktorka. Svima ću preporučiti vašu kliniku.

lasersko uklanjanje dioptrije iskustvo

Zalan Fodor – 1988.

BAČKA TOPOLA

Lasersko skidanje dioptrije obavio sam u februaru ove godine i prezadovoljan sam. Od sedme godine nosim naočare, jedno oko je bilo plus, a drugo minus dioptrija. Poslednjih sedam godina dioptrija se nije menjala, tako da sam se odlučio za operaciju. Za Perfect Vision sam čuo na Panon TV-u i na internetu.

Ostala iskustva
ONLINE TEST
Koja operacija je najbolja za mene?

Ovde možete ispuniti online formular i saznati koja operacija odgovara vašim potrebama. Molimo Vas unesite potrebne kontakt podatke, kako bismo Vam mogli saopštiti rezultate ovog inicijalnog testa i stručno mišljenje lekara. Na kraju formulara odaberite kako želite da Vas kontaktiramo telefonom ili putem emaila.

Online test
VIRTUELNA TURA
Klikom na fotografiju pokrenite virtuelnu šetnju kroz Perfect Vision

Klikom na strelice, možete „ušetati“ u prostorije Centra za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision. Pomeranjem levo-desno i gore-dole možete razgledati prostor 360. U dnu ekrana su male slike koje prikazuju svaku prostoriju. Klikom na svaku od njih možete „ući“ u prostoriju koja Vas interesuje.

Virtuelna tura
ONLINE ZAKAZIVANJE
Kontaktirajte nas i zakažite pregled. Naše osoblje će Vas ubrzo kontaktirati.

Ako želite da zakažete pregled u Perfect Vision klinici kliknite na link ispod, izaberite koje vam vreme najviše odgovara i upišite koji vas pregled zanima, a naše osoblje će vam odogovoriti u najkraćem roku.

Zakažite termin
Radnim danima

08:00 – 20:00

Subotom

08:00 – 13:00

Kontaktirajte nas i zakažite pregled. Naše osoblje će Vas ubrzo kontaktirati.

.

ZAKAZIVANJE
REČ DOKTORA
dr Branka Ivošević

Na putu posvećenosti našem pozivu svakodnevno se trudimo da idemo napred sledeći doktrine savremene medicine sa željom da pratimo, prepoznamo, zadovoljimo Vaše potrebe i opravdamo poverenje koje ste nam ukazali.