Centar za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“

Perfect Vision

Perfect Vision Subotica

„Perfect Vision“ je Centar za lasersku hirurgiju oka koji se nalazi u okviru Poliklinike „Kuća zdravlja“, sa sedištem u Subotici. Osnovan je 01. marta 2010. godine, sa ciljem očuvanja zdravog vida naših pacijenata i poboljšanja kvaliteta njihovog života. U našem radu primenjujemo najsavremenije metode u dijagnostici i lečenju bolesti oka, nastojeći da pacijentima pružimo zdravstvenu zaštitu kakvu mogu dobiti u vodećim svetskim oftalmološkim centrima.

dijagnostika

Dijagnostički kabinet

Zahvaljujući stručnom timu, na čelu sa direktorkom dr Brankom Ivošević, sačinjenom od deset oftalmologa sa iskustvom dugim preko 25 godina i najsavremenijoj tehnologiji u zemlji koju posedujemo, u mogućnosti smo da našim pacijentima ponudimo širok spektar visokospecijalizovanih oftalmoloških usluga, među kojima posebno izdvajamo:

Organizacijom i opremljenošću prostora, Perfect Vision zadovoljava najviše standarde struke, obuhvatajući četiri oftalmološke ordinacije, kabinet za lasersko skidanje dioptrije, hirurški blok sa dve operacione sale, prostorijom za sterilizaciju i odlaganje hirurškog potrošnog materijala, prostorijom za preoperativnu pripremu pacijenata, kao i dva dvokrevetna apartmana za smeštaj pacijenata. Zaposlenima je na raspolaganju prostorija za odmor, prostrana kuhinja, kao i moderno opremljene kancelarije i konferencijska sala.

Osoblje u call centru i na prijemnom pultu, pacijentima je na raspolaganju od 08-20h 6 dana u nedelji.

Sedište naše klinike je u Subotici, ali korisnici naših usluga su pacijenti iz celog sveta. Za pacijente koji dolaze iz udaljenijih krajeva Srbije i iz inostranstva, obezbeđujemo apartmanski smeštaj na klinici, uz doplatu, koji uključuje noćenje u moderno opremljenim dvokrevetnim sobama, doručak i dvadesetčetvoročasovni medicinski nadzor. 

„Perfect Vision“ je sastavni deo Poliklinike „Kuća zdravlja“, te pacijentima pružamo mogućnost da celokupnu preoperativnu pripremu (laboratorijske analize, pregled kardiologa, a po potrebi i neke druge preglede) izvrše na jednom mestu, brzo i jednostavno.

Naša klinika je locirana pored glavne autobuske stanice, u centru grada. Neposredno uz objekat nalazi se prostrani parking namenjen korisnicima naših usluga.

Dr Branka Ivošević

Dr Branka Ivošević

 

Na putu posvećenosti našem pozivu svakodnevno se trudimo da idemo napred sledeći doktrine savremene medicine sa željom da pratimo, prepoznamo, zadovoljimo Vaše potrebe i opravdamo poverenje koje ste nam ukazali.

Dr Branka Ivošević