1) Naši rezultati govore umesto nas

Najvećim uspehom u svom radu smatramo dragocenu bazu zadovoljnih pacijenata i činjenicu da preko 85% pacijenata dolazi kod nas isključivo na osnovu preporuke. U svom višegodišnjem radu, operisali smo desetine hiljada pacijenata i nismo imali zabeleženu niti jednu trajnu komplikaciju. Ponosni smo na činjenicu da broj naših stalnih pacijenata raste iz dana u dan. Pacijenti nam dolaze iz 94 grada Srbije i 33 države sveta.

2) Najsavremenija tehnologija u regionu

U našoj svakodnevnoj praksi koristimo najsavremeniju opremu renomiranih svetskih proizvođača, kakva se koristi i u najvećim oftalmološkim centrima u svetu. Naše osoblje je specijalno obučeno za rad na svakom uređaju, te je isključena mogućnost bilo kakve greške. Želimo da napomenemo da neke od aparata posedujemo jedini u zemlji, što nam daje mogućnost da u dijagnostici i lečenju ostvarimo najbolje moguće rezultate.

3) Kompletna zdravstvena zaštita na jednom mestu

„Perfect Vision“ predstavlja sastavni deo poliklinike „Kuća zdravlja“, što nam omogućava multidisciplinarni pristup i rešavanje zdravstvenih problema naših pacijenata na jednom mestu, brzo i efikasno. Pored oftalmološke službe, u sklopu poliklinike nalazi se i laboratorija, te korisnici naših usluga na jednom mestu u jednom danu, mogu izvršiti kompletnu pripremu za sve hiruške intervencije.

4) Stručni i iskusni tim

Osnivač i vlasnik „Perfect Vision“-a je dr Branka Ivošević, jedan od prva tri refraktivna hirurga u zemlji. U našem timu od 10 oftalmologa, nalaze se najveći eksperti iz oblasti hirurgije katarakte, glaukoma, kornealne transplantacione hirurgije, hirurgije laserskog uklanjanja dioptrije i hirurgije zadnjeg segmenta oka, koji dolaze sa Klinike za očne bolesti iz Novog Sada, Kliničkog centra Vojvodine i Klinike za očne bolesti iz Beograda, Kliničkog centra Srbije. 

5) Začetnici smo brojnih inovacija

U poslu kao što je naš, učenje i usavršavanje nikada ne prestaje. Zahvaljujući učešću na raznim kongresima širom sveta, usvojili smo dragocena znanja koja smo uspešno primenili u našem radu. Kao rezultat toga, neke usluge smo pružili među prvima u našoj zemlji. Dr Ivošević je bila prvi lekar na teritoriji Vojvodine, a druga u Srbiji koja je obavila lasersko uklanjanje dioptrije. Jedina smo ustanova u Vojvodini i jedna od dve u Srbiji koja pruža uslugu ugradnje trifokalnih intraokularnih sočiva, a po broju izvršenih operacija smo na prvom mestu u zemlji.

6) Pacijent je uvek na prvom mestu!

U fokusu našeg rada, uvek i bez izuzetka nalazi se pacijent. Svakom pacijentu pristupamo kao jedinstvenom pojedincu, negujući odnose pune poštovanja i empatije i težeći da uvek pronađemo najbolje rešenje svakog zdravstvenog problema. Pacijent je uvek na prvom mestu i od ovog pravila nikada ne odstupamo!

7) Brinemo o budžetu naših pacijenata

Svesni težine vremena u kom živimo, našim pacijentima kontinuirano omogućavamo razne pogodnosti u plaćanju (popusti, odloženo plaćanje, nagradne igre itd.), kako bismo naše usluge učinimo što pristupačnijim. Iako su naše cene provereno najniže u regionu, to nikada ne ide na uštrb kvaliteta. Uvek se rukovodimo time da svakom pacijentu pružimo daleko više nego što on od nas očekuje!

8) Društveno odgovorno poslovanje

Smatramo da mi, kao zdravstvena ustanova, imamo moralnu obavezu da negujemo društvenu odgovornost u svakodnevnom radu. To činimo pokretanjem i učestvovanjem u raznim humanitarnim akcijama, organizovanjem besplatnih pregleda, predavanjima i edukacijama namenjenim pacijentima ali i našim kolegama iz struke.

9) Za nas je preventiva ključ zdravlja!

U svom radu, naglasak uvek stavljamo na preventivnu zdravstvenu zaštitu, podstičući aktivan odnos pacijenta prema sopstvenom zdravlju. Najvažniji deo svakog pregleda koji obavimo je razgovor sa pacijentom, pažljivo slušanje njegovih problema, pružanje svih potrebnih informacija i davanje saveta o rešenju problema i unapređenju njegovog zdravlja.