Virtuelna šetnja kroz „Perfect Vision“

Klikom na fotografiju pokrenite virtuelnu šetnju kroz Perfect Vision

virtuelna tura - Centar za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision Klikom na strelice, možete „ušetati“ u prostorije Centra za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision. Pomeranjem levo-desno i gore-dole možete razgledati prostor 360. U dnu ekrana su male slike koje prikazuju svaku prostoriju. Klikom na svaku od njih možete „ući“ u prostoriju koja Vas interesuje.

Kontakt

Senćanski put 3, 24000 Subotica

+381 (0)24/55-75-75

+381 60 55-75-754

Radno vreme: Ponedeljak – petak: od 08:00 do 20:00 Subota: od 08:00 do 13:00

4 Comments
 1. Postovana doktorice,
  Zbog vrtoglavica sam se javila oftamologu. Vrtoglavice nisu klasicne, nego kao da mi na trenutak bude pogled kao kada „uvrnemo“ ocima, ne znam kako drugacije da objasnim. Jako cudno. Dr mi je rekla da mi je pno nejasnih granica u nazalnom i gornjem kvandrantu. Uz 100 % vid i pritisak 13/14. Uradila sam MR glave i uredan je nalaz. Nakon toga sam otisla drugom dr i uradjen mi je OCT. Nalaz je uredan. Doktorica je napisala da je PNO mala hipermetropne konfiguracije bez ekskavacije. Rekla je da imam suvo oko i da stavljam vjestacke suze i kapi Flucon. Vas bih zamolila da mi pojasnite ovu PNO i da mi kazete za sta su ove kapi Flucon, da li dovode do povecanja ocnog pritiska…? Nije mi dr rekla zasto ih trebam stavljati. I sta Vi mislite sta bi moglo biti kada je ovakva vrtoglavica kao sto sam gore navela?
  Izvinite na dugom postu.
  Hvala puno!

  • Poštovana Sanja,

   Iz podataka koje ste nam poslali, vidimo da je Vaš vid očuvan u potpunosti, očni pritisak uradan i da Vam je glava vidnog živca (PNO) takođe uredna, tj. hipermetropne konfiguracije, što znači da je malo rumenija. To izgledom može podsećati na otok, što često može zavarati. Ukoliko je nalaz MR uredan, ne bi trebalo da postoji nikakva bojazan u smislu otoka (edema) glave vidnog živca. Ipak, da bi se ovo potvrdilo, potrebno je da uradite kompjuterizovano vidno polje – beskontaktno snimanje

   Vrtoglavice koje ste naveli da imate, a koje nisu klasične, nismo u mogućnosti da tumačimo iz razloga što nije jasno definisano o čemu se radi. Da bismo Vam pružili tačno tumačenje, neophodno je da uradimo oftalmološki pregled.

   Ukoliko Vam je postavljena dijagnoza suvog oka, potrebno je da koristite veštačke suze. Flucon je kortikosteroid i može kod nekih pacijenata (tzv. kortikorespondera) dovesti do povećanja očnog pritiska, pa je neophodno redovno ga kontrolisati, na svakih 7 dana. Flucon se po pravilu ne daje kao prva faza lečenja sindroma suvog oka, već samo u nekim težim slučajevima, koji su rezistentni na neke druge terapijske opcije.

   Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

   Srdačan pozdrav.

 2. Lepo uradjena “setnja“…
  Mozda bi ipak trebalo da se procita neka vrsta uputstva, ‘vodica’…vecina posetilaca sajta verovatno ne zna da koriste 3D…zato nema ni komentara…;)

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *