Centar za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“ dobitnik je jedinstvenog priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA” za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i jugoistočnoj Evropi, za 2018. godinu.

Očni centar Perfect Vision dobitnik prestižne nagrade  „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“U proteklih 8,5 meseci, Nezavisni Međunarodni komitet sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment, finansije i preduzetništvo iz 9 zemalja, nakon detaljne analize shodno precizno utvrđenim kriterijumima, odabrao je i nagradio najbolje preduzetnike iz srednje i jugoistočne Evrope za 2018. godinu.

Kao lideri u oblasti oftalmologije u regionu, Centar za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“ odabran je između nekoliko stotina nominovanih kandidata iz 10 zemalja (Austrija, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Norveška, Nemačka, Slovenija, Srbija i Švajcarska).

Prestižno priznanje predstavnicima „Perfect Vision“-a biće uručeno na svečanosti upriličenoj u okviru Regionalnog samita preduzetnika „300 NAJBOLJIH“ 23. marta u Hotelu Dubrovnik Palace, u Dubrovniku.

Očni centar Perfect Vision dobitnik prestižne nagrade  „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“