Oftalmološki tim Perfect Vision-a je u periodu od 21.06. – 23.06.2013. godine prisustvovao internacionalnom kongresu oftalmologa održanog u Ohridu.

U toku tri kongresna dana održan je naučni program sa dva odvojena kongresa – trećeg kongresa oftalmologa Makedonije i kongresa udruženja oftalmologa jugoistočne Evrope. Program kongresa u Ohridu je okupio najbolje univerzitetske i kliničke lekare iz svih bivših jugoslovenskih republika, zatim Bugarke, Grčke, Rumunije, Ukrajine, kao i specijalni predavači iz Švajcarske, Engleske, Italije, Holandije i Nemačke. Održana su raznovrsna predavanja iz oblasti katarakte, refraktivne hirurgije, dečije oftalmologije, razrokosti, mrežnjače, glaukoma, traume oka. Lekari našeg oftalmološkog tima su imali aktivno učešće u naučnom programu oba kongresa i to u dve naučne sesije: dijagnostikovanja i lečenja bolesti mrežnjače i dijagnostikovanja i lečenja glaukoma. Naučni radovi naših lekara su uspešno odbranjeni sa pohvalama starijih inostranih kolega.

Lekari našeg tima će i u budućnosti nastojati da daljim usavršanjem i praćenjem savremenih trendova dijagnostike i lečenja pruže našim pacijentima najbolju moguću pomoć.

Internacionalni kongres oftalmologa   Internacionalni kongres oftalmologa u Ohridu