U sredu 25.09.2013. godine, u prostorijama „Kuće zdravlja“, sa početkom u 17:00, održana je prva u nizu edukativnih radionica za pacijente pod nazivom „Moje oči – moje pravo da znam“. 

Održana prva radionica " Moje oči - moje pravo da znam"

Radionici su prisustvovali pacijenti zainteresovani za lasersko uklanjanja dioptrije, koji su na ovaj način želeli da saznaju nešto više o samoj operaciji. U prvom delu radionice, učesnici su imali priliku da čuju zanimljive informacije o tehnikama, mogućnostima i samom postupku laserskog uklanjanja dioptrije, predstavljene od strane fizičara, inženjera i dr Branke Ivošević. Predavanja su bila propraćena zanimljivim video prikazima i animacijama kao i filmom koji pacijente upoznaje sa svim onim što ih očekuje ukoliko odluče da se podvrgnu ovoj intervenciji. Poseban deo radionice bio je rezervisan za naše pacijente koji su ovu intervenciju već obavili i koji su na interesantan način izneli svoja iskustva, pružajući prisutnima korisne savete i sugestije koji će im svakako celokupan proces, pripreme i oporavak učiniti lakšim, bržim i prijatnijim. Gosti su u neobaveznom razgovoru sa našim stručnjacima i ranije operisanim pacijentima imali priliku da bez ustezanja pitaju sve što ih je zanimalo i na taj način otklone svaku dilemu ili nedoumicu, koju imaju vezano za lasersko uklanjanje dioptrije. Kao mali znak pažnje, svakog učesnika je čekalo i prigodno iznenađenje. 

Vođeni izuzetno pozitivnim utiscima svih učesnika nakon prve radionice, sa velikim zadovoljstvom ćemo organizovati svaki sledeći susret i druženje sa našim pacijentima. Naredne radionice biće organizovane nakon utvrđivanja broja prijavljenih učesnika. 

Prijavljivanje je moguće izvršiti na tri načina:

–          pozivom na broj 024/55-75-75 (svakog radnog dana od 08-20h i subotom od 08-13h)

–          putem Facebook stranice KućaZdravljaSu

–          putem e-mail adrese office@kucazdravlja.rs

Radionica je prvenstveno edukativnog karaktera a učešće je BESPLATNO i NIJE OBAVEZUJUĆE tj. nije nužno da se nakon učešća u radionici pacijent podvrgne intervenciji ili bilo kakvom pregledu.

Slike sa radionice možete pogledati klikom na ovaj link.