U organizaciji Regionalne privredne komore Subotica 07.10.2013. godine održana je stručna tribina pod nazivom „Samo zdrav čovek može biti uspešan privrednik, a zdrava populacija nosilac uspešne ekonomije“ na kojoj je ekspoze podnela ministarka zdravlja prof. dr Slavica Đukić Dejanović. Ministarka je održala i predavanje o planovima u zdravstvu za narednu godinu. Svojim predavanjima, ministarka i njen stručni tim na čelu sa državnim sekretarom za zdravstvo dr Perišom Simonovićem, skrenuli su pažnju na važnost skrininga i ispitivanja faktora rizika za sve bolesti, sa posebnim osvrtom na maligne bolesti.

Tim povodom, pripala nam je velika čast i zadovljstvo da tog dana u svojim prostorijama ugostimo ministarku i njen stručni tim. Ministarka je tim povodom pohvalila povezanost biomedicinske laboratorije, internističkog odeljenja i oftalmologije. Posebne pohvale odnosile su se na kvalitet medicinske opreme koja prati najnovije svetske standarde, kao i na izuzetno rapoložen i mlad tim medicinskih sestara i doktora.

Ovakvi događaji i pohvale od strane najviših zvaničnika iz oblasti zdravstva nam izuzetno prijaju i daju još veći podstrek da težimo što kvalitetnijim uslugama za naše pacijente.

[nggallery id=25]

Ostale slike možete pogledati klikom na ovaj link.