Zbog velikog interesovanja, popust od 25% na ugradnju multifokalnih intraokularanih sočiva važiće do kraja 2013. godine. Iskoristite ovu pogodnost i poklonite sebi savršen vid, uživajući u kvalitetnijem životu bez nošenja naočara, za blizinu i za daljinu. 

Ugradnja multifokalnih sočiva

Multifokalna intraokularna sočiva, predstavljaju specijalna sočiva koja se ugrađuju na mesto prirodnog očnog sočiva. Ovo je ambulantna, jednodnevna hirurgija koja se izvodi u lokalnoj, kapljičnoj anesteziji, uz pravljenje minimalnog reza, bez šavova. Već istog dana pacijent ide kući i nastavlja svakodnevni život, uz pridržavanje uputstava svog lekara. Rezultat je jasan vid na blizinu i na daljinu, bez potrebe za nošenjem naočara ili uz njihovu minimalnu upotrebu. 

Kako bi efekat bio potpun, intervencija se uvek vrši na oba oka, istog dana ili u razmaku od 7-10 dana, shodno željama pacijenta. 

Pogodni kandidati za ovu intervenciju su osobe starije od 40 godina, koje vode aktivan život i žele da postanu nezavisni od nošenja nočara i koje imaju kataraktu ili dalekovidost, veću kratkovidost i minimalni astigmatizam. 

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji koju posedujemo i obučenom timu lekara koji mogu obaviti ovu zahtevnu vrstu hirurgije, među prvima u Vojvodini smo izvršili operacije ugradnje ovih specijalnih sočiva, a i danas smo jedani od retkih centra u kojima se vrši ova složena intervencija.  

Sve detaljnije informacije o popustu od 25%  možete dobiti pozivom na broj: + 381 (0)24 55-75-75. Više informacija o samoj operaciji pročitajte jednostavnim klikom na link ugradnja multifokalnih intraokularnih sočiva

Neka nova godina bude početak jednog novog, kvalitetnijeg života! 

Vaš Perfect Vision