Lekari oftalmološkog tima klinike „Perfect Vision“ su u periodu od 14.02. do 16.02.2014. prisustvovali 18. Kongresu Evropskog udruženja za hirurgiju katarakte i refraktivnu hirurgiju (ESCRS).

18. Kongres evropskog udruženja za hirurgiju katarakte i refraktivnu hirurgiju

Kongres se ove godine održao u Ljubljani, gde su najveća imena svetske oftalmologije održali predavanja i kurseve iza oblasti bolesti rožnjače, laserskog skidanja dioptrije, novina iz oblasti operacija katarakte i dijagnostičkih aparatura za širok spektar očnih oboljenja. Naši lekari su imali priliku da kroz razgovor sa inžinjerima i lekarima iz firmi koje su vodeći proizvođači najbolje oftalmološke opreme obogate svoje znanje o aparatima koje naša klinika ima, i na taj način nastave i dalje da idu u korak sa evropskim i svetskim standardima dijagnostike i lečenja. Takođe da sa kolegama iz regiona i Evrope razmene stručna milšljenja i saznaju novine hirurškog i konzervativnog lečenja.

Ciljevi naše kontinuirane medicinske edukacije jesu usavršavanje kadrova i primena savremene tehnologije prateći najnovije preporuke. Lekari našeg tima će i u budućnosti nastojati da daljim usavršanjem i praćenjem savremenih trendova dijagnostike i lečenja pruže našim pacijentima najbolju moguću pomoć.