Ako ste kratkovidi, dalekovidi ili imate asigmatizam i želite ukloniti svoju dioptriju i trajno se osloboditi nošenja naočara ili kontaktnih sočiva, pravo rešenje za vas je lasersko uklanjanje dioptrije! Perfect Vision vam nudi mogućnost izbora pogodnosti u plaćanju – uz popust od 25% ili uz odloženo plaćanje i do 12 mesečnih rata. 

Lasersko skidanje dioptrije na rate ili uz popust

Lasersko uklanjanje dioptrije je bezbolna i pouzdana intervencija koja traje svega 10 minuta i izvodi se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji. Nakon operacije pacijent ide kući i već je za nekoliko dana spreman da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima, a nakon tri nedelje se može baviti sportskim i težim fizičkim aktivnostima. 

Ukoliko imate više od 20 godina starosti, stabilnu dioptriju u poslednjih 12 meseci i potpuno zdrave oči, vi ste potencijalan kandidat za ovu intervenciju. Ipak, u cilju osiguranja bezbednosti i uspešnosti zahvata, neophodno je najpre obaviti detaljan dijagnostički pregled kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da ste u potpunosti odgovarajući kandidat za lasersko skidanje dioptrije

U želji da vam približimo mogućnost vršenja ove intervencije, sa zadovoljstvom nudimo specijalnu pogodnost: sami birate svoj način plaćanja! Ukoliko želite da platite odmah, poklanjamo vam popust od 25% uz koji možete ostvariti uštedu od 30.000 dinara! Za sve ostale, nudimo mogućnost odloženog plaćanja od 2 do 12 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke. Broj rata birate sami, prva rata dospeva na dan vršenja usluge, a ostale pristižu u pravilnim mesečnim intervalima. 

Za više informacija o pogodnostima u plaćanju pozovite naš call centar na broj + 381 (0)24 55-75-75, a više informacija o samoj operaciji dobijate jednostavnim klikom na link lasersko skidanje dioptrije

Mi stvaramo savršen vid!

Vaš Perfect Vision