Dr. Branka Ivošević és dr. Ranko Gvozdenović, a Perfect Vision orvosai, aktívan részt vettek a Szerbiai Szemészek Egyesületének idei KongresszusánDr. Branka Ivošević sikeresen megvédte a szürkehályog témakörben írt szakmunkáját, melynek címe: “A Lenstar LS 900 optikai biométerrel és a HR Pentacam korneális topográf által mért keratometriás értékek hatása az aszférikus intraokulárs műlencse kiszámítására“, míg dr. Ranko Gvozdenović sikeresen megvédte a szaruhártya témakörben írt munkáját: “A Lenstar LS 900 optikai biométerrel és a HR Pentacam korneális topográf által mért centrális szaruhártya-vastagság és az elülső szemcsarnok mélysége paramétereinek összehasonlítása“.

Poređenje parametara centralne debljine rožnjače i dubine prednje očne komore merenih optičkim biometrom Lenstar LS 900 i kornealnim  topografom Pentacam HR

A szerbiai szemészek idei kongresszusát Újvidéken tartották meg szeptember 19-21. között. A szemészet minden területéről hallhattak előadásokat az érdeklődők (szürkehályog, retina, glaukóma, szaruhártya, szemsebészet, stb.). A kongresszus keretein belül megrendezésre került egy kiállítás is, ahol a szemészeti eszközök és orvosságok közismert gyártói mutathatták be legújabb termékkínálatukat.

A folyamatos egészségügyi edukációnk célja a szakembereink továbbképzése és a modern technikák alkalmazása a világtrendeket követve. Orvoscsapatunk továbbra is arra fog törekedni, hogy további képzésekkel és a kezelési és diagnosztikai újításokat követve mindig a lehető legjobb segítséget nyújtsa a betegeinknek.