U Ljubljani je 27. i 28.03.2015. održan 7. kongres refraktivnih hirurga sa međunarodnim učešćem. Ovogodišnji program je kreiran tako da pokrije aktuelnosti iz oblasti refraktivne hirurgije, hirurgije katarakte i lečenja keratokonusa i da obezbedi saznanja o najvažnijim i najsavremenijim trendovima iz ovih oblasti. 

Lekari “Perfect Vision”-a na 7. skupu refraktivnih hirurga u Ljubljani

Učešćem u edukativnom kursu SLT YAG laser kapsulotomija i iridotomija, naši lekari su imali priliku da razmene teorijska i praktična iskustva. 

Predavanja su bila organizovana u četiri simpozijuma, tokom kojih su svoje radove na različite teme, predstavili brojni svetski priznati eksperti. Učešćem u diskusijama i razmenama iskustava sa kolegama iz raznih zemalja, usvojili smo korisna saznanja koja će naći primenu u našoj praksi. 

Učešće na ovakvim i sličnim kongresima pruža nam mogućnost da unapređujemo i širimo naša teorijska i praktična znaja, idući u korak sa najnovijim trendovima u oblasti oftalmologije. Svaki napredak otvara nam nove horizonte za poboljšanje usluge koju pružamo našim pacijentima.