1. Sanjate o životu bez kontaktnih sočiva?
  2. Dosta vam je nošenja naočara?
  3. Želite da slobodno uživate u sportskim aktivnostima?
  4. Maštate da, čim se probudite, vidite čistu i jasnu sliku?

Ukoliko ste potvrdno odgovorili na bar jedno od gore ponuđenih pitanja, vreme je da razmislite o laserskom skidanju diotprije.

Lasersko skidanje dioptrije na 12 mesečnih rata

Operacija koju je izabralo preko 50 miliona ljudi širom sveta

Ovaj zahvat se u svetu primenjuje još od 80-ih godina i zahvaljujući odličnim rezultatima, predvidlijvosti i sigurnosti, vrlo brzo postaje jedna od najčešće izvođenih operacija na ljudskom telu.

Vrši se u kapljičnoj anesteziji, potpuno je bezbolna i sigurna za pacijenta, a traje svega 10-ak minuta.

Prvi efekti vidljivi su odmah nakon operacije, a potpuna stabilizacija vida postiže se nakon par dana. 

Da li sam dobar kandidat za operaciju?

Ukoliko imate više od 20 godina, dioptriju u rasponu od +5.0D do -10.0D (i astigmatizam do +/- 5.0D) koja se nije menjala više od godinu dana, vi ste potencijalno dobar kandidat.

Ali da bi bili potpuno odgovarajući kandidat za operaciju, vaše oči moraju biti zdrave, ne smete imati pridružene očne bolesti, infekcije ili povreda oka, a vaša rožnjača treba biti dovoljno debela. Sve navedene parametre ispitujemo na detaljnom preoperativnom pregledu.

U želji da približimo našim pacijentima mogućnost ove operacije, poklanjamo im 50% popusta na preoperativni pregled. Ali to nije sve…

Popust ili na rate – vi birate!

Ukoliko želite da operaciju platite u gotovini, poklanjamo vam 25% popusta. Ako vam više odgovara odloženo plaćanje, možete to učiniti na čak 12 mesečnih rata. 

Ukoliko ste udaljeni od Subotice preko 200 km, obezbeđujemo vam besplatan smeštaj na bazi noćenja sa doručkom za dvoje (pacijenta i jednog člana pratnje). 

Napravite prvi korak ka savršenom vidu! Zakažite pregled a mi ćemo Vas nagraditi sa čak 50% popusta. Pozovite nas na broj 024/55-75-75 ili popunite online formular.