A TMS, a Közép- és Kelet-Európa minőségirányítási rendszerének egyik vezetője, az ISO 9001: 2015 tanúsítványt adta ki a Perfect Vision Szemészeti központnak.

ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítványEz az üzleti világban felismerhető, nemzetközileg elismert dokumentum az Europer megerősíti, hogy a tanúsítvány tulajdonosa a legújabb üzleti menedzsment szabványokat követi.

Ahogyan Dr. Branka Ivošević rámutat, az ISO 9001 szabvány bevezetésének folyamata körülbelül 4 hónapot vett igénybe, és két szakaszból állt: a tanúsításra való felkészüléshez, amely magában foglalta a műveleteknek a szabvány szigorú követelményeivel való összehangolását, valamint maguk a tanúsítási ellenőrzéseket is.

“A tanúsítvány megszerzése hivatalos igazolást nyújt arra, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások magas színvonalúak, valamint hogy a munkafolyamat jól szervezett és összhangban van a vonatkozó európai szabványokkal és előírásokkal. Célunk, hogy folyamatosan javítsuk a szemészeti egészségügyi ellátást.” – mondta Dr. Ivošević, hangsúlyozva, hogy a bizonyítvány megszerzése a szolgáltatások és az innováció továbbfejlesztésének köteles.

“Szeretném hangsúlyozni, hogy ez a tanúsítvány minden olyan alkalmazottnak hitelt jelent, akik a Perfect Vision csapatát alkotják. A tanúsító szervezet képviselőitől információt kaptunk arról, hogy a tevékenységeinket leíró számos írásbeli eljárás megerősítette, hogy egy olyan társaság vagyunk, amely pontosan és az európai szabványoknak megfelelő szolgáltatásokat nyújt.”  – jelentette ki Dr. Branka Ivošević.

ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvány

A tanúsítás sikeresen befejeződött a Perfect Vision Szemészeti központ 10. évfordulójának előestéjén. Tíz orvosból álló csapattal, köztük az ország legnagyobb szemészeti szakértőivel, a legmodernebb technológiával és tízezrek elégedett pácienseivel a világ minden tájáról, a Perfect Vision Szemészeti központ egymás mellett áll a legjobbakkal