U saradnji sa Kabinetom ministra zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj Republike Srbije, a u okviru Programa podrške razvoju i promociji ženskog inovacionog preduzetništva za 2021. godinu Vlade Republike Srbije, Udruženje poslovnih žena Srbije organizovalo je projekat „Ugledaj se na mene – inovativno preduzetništvo kao ženski odgovor na krizu“.

Cilj navedenog projekta je jačanje svesti o problematici položaja žena na tržištu rada uz pružanje podrške preduzetnicama da realizuju svoje inovativne poslovne ideje, kroz prezentovanje i afirmaciju postojeće dobre prakse.

Karavan-zena-zmajeva-dr-Branka-IvosevicKao jedna od eminentnih predstavnica ženskog preduzetništva u Srbiji, dr Branka Ivošević pozvana je da učestvuje na snimanju prve epizode projekta pod nazivom „Karavan žena zmajeva“, koju je vodila Tanja Peternek Aleksić. U razgovoru se osvrnula na razvojni put Očnog centra Perfect Vision, brojne izazove sa kojima se suočavala i kako ih je prevazilazila sa dugogodišnjim saradnicima zahvaljujući timskom radu.

03. jula u Zepter studiju u Beogradu snimljene su prve epizode Karavana žena zmajeva. Video materijal sa inspirativnim pričama uspešnih žena preduzetnica, biće dostupan gledaocima online od septembra 2021. godine.