ZIMSKA AKCIJA – LASERSKO SKIDANJE DIOPTRIJE

Zima je period u godini kada mrak pada prerano, i gde ćeš drugo nego kući – ćebence, čaj, knjiga… ali naočare se magle od promene temperature i ne možeš da čitaš. Dobro, ali bar imaš sa kim da popričaš u međuvremenu, cela porodica je na okupu konačno! I oni što rade u inostranstvu sada su ovde.

Naočare su se odmaglile i vidiš ovu reklamu, čitaš jer ti nije najjasnije o čemu se radi…

Ne, ne očekujemo da imaš više od dva oka da bi se ostvario popust. Dovoljno je da deliš muku sa još nekim kome se naočare magle ili koga kontaktna sočiva žuljaju – drugarica, prijatelj, kolega, a možda baš uhvatiš za ruku tu tebi dragu osobu koja je došla iz inostranstranstva na godišnji odmor, i pravac na lasersko skidanje dioptrije u Perfect Vision.

Zamislite, ne prolazite sami kroz ceo proces a pored toga dobijete i popust. Zvuči sjajno zar ne?

Dakle, da utvrdimo. Ukoliko ti i osoba koju si ti preporučio/la zajedno dođete na lasersko skidanje dioptrije do kraja januara 2023. godine, tebi sleduje popust od 15.000 dinara na cenu operacije, i osobi koju si poveo/la sa sobom sleduje popust od 15.000 dinara. Umesto 100.000 din. za oba oka, plaćate oboje po 85.000 dinara. 

U pitanju je brza i bezbolna intervencija koja se radi u kapljičnoj anesteziji PRK metodom. Danas ona predstavlja našu odabranu dominantnu tehniku zbog svoje uspešnosti i bezbednosti

Sve što treba da znate o ovoj intervenciji možete pročitati na stranici za Lasersko skidanje dioptrije, ceo proces objašnjen od strane dr Branke Ivošević na našem youtube kanalu, a utiske pacijenata koji su to već prošli u Iskustvima.

Zakazivanje pregleda putem telefona 024 45 45 000 ili 060 55 75 754 (+381605575754 VIBER)

Čekamo vas i radujemo se novim pogledima na sve(t)!

 

lasersko skidanje dioptrije