Dragi ljubitelji putovanja, istraživači kulture i svi oni koji vole da otkrivaju lepote sveta,

Sa velikim ponosom i uzbuđenjem obeležavamo Dan grada Subotice. Dan kada se slavi naša bogata istorija, raznovrsna kultura i neodoljiva lepota. Ovo je prilika da zajedno proslavimo ono što Suboticu čini posebnom i jedinstvenom destinacijom.

U želji da podelimo čaroliju našeg grada sa svima vama, pripremili smo poseban poklon! Za sve vas koji nas budete pratili na našem Instagram profilu @perfect.vision.ocni.centar , spremili smo turistički vaučer koji vam omogućava nezaboravan obilazak našeg prelepog grada.

Kako do turističkog vaučera?

1. Pratite nas na Instagramu: Zapratite naš zvanični Instagram profil @perfect.vision.ocni.centar kako biste se povezali sa svim čarima Subotice.

2. Tagujte naš profil na objavi ili na storiju.

3. Javite nam se na Viber: Pošaljite nam poruku na Viber broj 065 656 5024 i pokažite da ste nas označili na objavi. Naš ljubazni tim će vam dostaviti turistički vaučer i sve detalje o nezaboravnom obilasku.

Očekuje vas raznolika paleta atrakcija: od vinarija, vidikovaca, zoo vrt, muzeja i sl… Uplovite u svet Subotice, gde se prošlost i sadašnjost prepliću, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve čula.

Ovo je naš način da vam se zahvalimo na podršci i da vam pružimo priliku da se zaljubite u Suboticu, baš kao što smo i mi. Naš grad je pun tajni koje čekaju da budu otkrivene, i radujemo se što ćemo vam biti vodiči na tom putovanju.

Neka Dan Grada Subotice bude povod za novo putovanje, nova prijateljstva i nova otkrića. Pratite nas, javite se na Viber i krenite sa nama u avanturu istraživanja Subotice.

Vaša avantura počinje ovde – u srcu Subotice. Vaš Perfect Vision tim.

*Napomena: Ova promocija važi do 31.12.2023. godine.