Dragi ljubitelji kafe,

Pozivamo vas ove subote 30. septembra da nam se pridružite u obeležavanju Svetskog Dana Kafe u Optici Perfect Vision. Imaćete priliku da uživate u najfinijim ukusima kafe dok istovremeno besplatno proveravate dioptriju. Pripremili smo i popuste od 10% do 50% na SVE dioptrijske okvire i 30% na stakla.

Očekuje vas:
☕ Ukusna kafa
🤓 Besplatno određivanje dioptrije
👓 Popusti na okvire do 50% i na stakla 30%

Naša optika je odlučila da spoji dva zadovoljstva – ljubav prema kafi i ljubav prema modi. Da li ste ikada zamišljali kako bi to izgledalo da sa šoljicom omiljenog napitka u ruci birate novi okvir? Sada je prava prilika da to ostvarite jer vam pripremamo popuste na sve okvire od 10% do 50%, dok će ugradnja dioptrijskih stakala biti dostupna sa 30% popusta!

Očekujemo vas od 8:00 do 13:00 časova u našem domaćinskom ambijentu, gde ćemo vas dočekati sa najukusnijim kafama, a naši optičari će vam stajati na raspolaganju kako biste pronašli savršeni okvir za vaše potrebe. Bez obzira da li želite klasičan, moderan ili potpuno unikatan okvir, mi ćemo vam pomoći da pronađete ono što vam najbolje pristaje.

Dan Kafe je globalni praznik koji se obeležava širom sveta kako bi se odala počast ovom čarobnom napitku i zbog toga želimo da vam približimo neke fascinantne činjenice o kafi:

1. Istorija kafe: Kafa ima bogatu istoriju koja seže unazad vekovima. Prvi poznati kafić otvoren je u Istanbulu 1475. godine, a od tada je kafa postala ključna komponenta mnogih kultura širom sveta.
2. Zdravstveni benefiti: Kafa nije samo ukusna, već i korisna za zdravlje. Studije su pokazale da umerena konzumacija kafe može pomoći u smanjenju rizika od određenih bolesti i poboljšanju koncentracije.
3. Raznolikost ukusa: Postoji mnogo vrsta kafe, od jakih espressoa do blagih lattesa. Svaka vrsta ima svoje karakteristične arome i ukuse, tako da svako može pronaći nešto što voli.
4. Kultura kafe: Kafa nije samo napitak, već i deo kulture i društvenih rituala širom sveta. U mnogim zemljama, kafa se konzumira uz razgovor, muziku i umetnost.

Očekujemo vas sa osmehom i šoljom toplog napitka. Ne propustite priliku da uživate u danu kafe i istovremeno poboljšate svoj vid našim kvalitetnim proizvodima. Vidimo se u Optici Perfect Vision.

Detalji događaja:
Datum: 30. septembar
Vreme: 08-13h
Adresa: Senćanski put 3, Subotica (Kuća Zdravlja)

Pridružite nam se i doživite spoj ukusa i stila na jedinstven način.