Akcija, 20% popusta, septembar i oktobar

Rešite se naočara i kontaktnih sočiva zauvek! Iskoristite poseban popust od 20% u septembru i oktobru na operaciju laserskog skidanja dioptrije. Studenti uz prilaganje indexa ostvaruju dodatno pravo na besplatan oftalmološki pregled.

Lasersko skidanje dioptrije Subotica

Lasersko skidanje dioptrije omogućava uklanjanje postojeće refrakcione anomalije (kratkovidosti, dalekovidosti i astigmatizma).

Intervencija je brza i bezbolna, traje svega desetak minuta. Izvodi se u anesteziji kapima, nakon čega pacijent ide kući i već je za nekoliko dana spreman da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima.

Laserskom skidanju dioptrije prethodi detaljan oftalmološki pregled kojim se utvrđuje da li je zainteresovana osoba pogodan kandidat za intervenciju. Preduslov jeste da imate navršenih 20 godina starosti i stabilnu dioptriju zadnjih godinu dana.

Činjenica da se svake godine milion i po ljudi podvrgne laserskoj korekciji dioptrije, kao i da je do sada izvršeno preko trideset miliona zahvata uz procenat komplikacija ispod 1%, govori o uspešnosti i popularnosti metode u celom svetu.

Savremena tehnologija i vrhunski obučeni kadrovi omogućiće Vam efikasno rešavanje obaveze nošenja naočara i kontaktnih sočiva, uz poboljšanje životnog komfora.

Kuća Zdravlja u septembru i oktobru mesecu nudi studentima fakulteta i viših škola 20% popusta na lasersko skidanje dioptrije uz besplatan očni pregled koji prethodi intervenciji.