Vidite savršeno, i bez naočara, i posle 40. godine! Popust 30% na ugradnju multifokalnih intraokularnih sočiva. Ugradnja multifokalnih sočiva - akcija

Iskoristite poseban popust 30% u februaru koji smo pripremili samo za Vas! Ako imate kataraktu i vodite aktivan život, a želeli biste postati manje ili potpuno nezavisni od naočara, ili ako imate više od 40 godina i ne želite da nosite naočare ili kontaktna sočiva, a imate dalekovidost, veću kratkovidost i minimalni astigmatizam, onda ste dobar kandidat za ovu intervenciju! Dr Branka Ivošević i njen tim nudi Vam pravo rešenje.

Multifokalna intraokularna sočiva, za razliku od monofokalnih i bifokalnih sočiva, imaju više fokusa što omogućava dobar vid na daljinu, intermedijarnu daljinu (kompjuter) i blizinu, bez ili uz minimalnu upotrebu naočara.

Ugradnja multifokalnih intraokularnih sočiva se vrši na oba oka, jer je to jedini način ekspresije njihovog punog potencijala, koji omogućava  oslobađanje od obaveze nošenja naočara za većinu svakodnevnih aktivnosti.

 Nakon operacije za par dana postiže se jasan vid za sve tri pomenute distance, što omogućava da se veoma brzo vratite uobičajnim životnim aktivnostima.

Pacijenti koji žele ovu vrstu operacije, a udaljeni su od Subotice preko 200 kilometara, imaju obezbeđen besplatan smeštaj u hotelu „Vila Majur“ (www.vilamajur.com).

Zakažite pregled na naš telefon:  + 381 (0)24 55-75-75.

Više informacije možete naći na stranici: ugradnja multifokalnih sočiva.