Lekari oftalmološkog tima Perfect Vision Kuća Zdravlja prisustvovali su 17.-18.05.2013. Prvom Kongresu glukomatologa Srbije održanom na Kopaoniku. Kongres je okupio 350 oftalmologa iz zemlje i regiona.

Prvi kongres glaukomatologa Srbije

Koncept kogresa je podrazumevao održavanje edukativnih kurseva, usmenih saopštenja, poster prezentacija, kao i predavanja cenjenih glaukomataloga iz zemlje i inostranstva. Prezentovana su nam najsavremenija dostignuća iz oblasti dijagnostike glaukoma, primarnog i sekundarnog glaukoma, medikamentozne i hirurške terapije glaukoma. U okviru usmenih saopštenja lekari su nakon izlaganja sopstvenih rezultata istraživanja imali priliku da u toku diskusije razmene naučne i stručne stavove sa kolegama i upoznaju se sa različitim stanovištima iz glaukomatologije. 

Cilj kontinuirane edukacija našeg tima predstavlja usvajanje najnovijih saznanja iz oblasti dijagnostike, terapije i adekvatnog praćenja pacijenata obolelih od glaukoma, kako bi pružili što bolji kvalitet zdravstvene usluge koji će zadovoljiti očekivanja naših pacijenta.