U želji da povećamo informisanost pacijenata zainteresovanih za intervenciju laserskog uklanjanja dioptrije, odgovorimo na sva njihova pitanja ili dileme i pritom ih obradujemo posebnim pogodnostima, odlučili smo da, po prvi put u našoj zemlji, organizujemo specijalnu edukativnu radionicu za pacijente pod nazivom „Moje oči – moje pravo da znam“.

Radionica za pacijente

Radionice će se sastojati iz tri bloka. Najpre će naši stručni i iskusni lekari održati kratko i zanimljivo predavanje na temu laserskog uklanjanja dioptrije tokom kog će na interesantan, razumljiv način objasniti celokupnu proceduru pre, tokom i posle operacije, ukazujući pacijentima na sve bitne segmente ovog procesa, pružajući im dragocene savete i instrukcije. Nakon toga će ranije operisani pacijenti ispričati svoja iskustva i impresije, predstavljajući ovu intervenciju iz svog ugla. Ovo je i srž same radionice, jer kroz iskustva drugih koji su prošli kroz isto, pacijenti mogu da saznaju pregršt korisnih informacija, usvoje dragocene savete i potpuno se pripreme za ovu intervenciju, doprinoseći njenom što bržem i uspešnijem toku. Poslednji blok rezervisan je za interaktivni razgovor, tokom kog će pacijenti imati priliku da u opuštenoj konverzaciji pitaju lekare ili druge pacijente sve što žele i na taj način otklone svaku dilemu ili nedoumicu koju imaju vezano za lasersko uklanjanje dioptrije. Na samom kraju sledi POSEBNO IZNENAĐENJE za svakog učesnika radionice.

Radionice će se održavati u prostorijama „Kuće Zdravlja“, periodično tj. kad god pacijenti pokažu želju za tim. Termini održavanja će biti naknadno objavljeni, nakon utvrđivanja konačnog broja zainteresovanih učesnika. Potrebno je naglasiti da je učešće u ovim radionicama potpuno BESPLATNO i NIJE OBAVEZUJUĆE tj. nije nužno da se nakon učešća u radionici pacijent podvrgne intervenciji laserskog uklanjanja dioptrije.

Prijavljivanje za učešće u radionici moguće je izvršiti na tri načina:

  •          pozivom na broj 024/55-75-75 (svakog radnog dana od 08-20h i subotom od 08-13h)
  •          putem Facebook stranice KućaZdravljaSu
  •          putem e-mail adrese office@kucazdravlja.rs

Sve detaljnije informacije možete dobiti pozivom na broj 024/55-75-75 svakog radnog dana od 08-20h i subotom od 08-13h.

Odlučiti se za operaciju oka nije nimalo lako. Stoga se dobro informišite o mogućnostima i načinima na koji savremeni laser može dovesti Vaš vid do savršenstva i pritom osvojite posebne pogodnosti za lasersko uklanjanje dioptrije!