Multifokalna intraokularna sočiva

Multifokalna intraokularna sočiva, predstavljaju specijalna sočiva koja se ugrađuju na mesto prirodnog očnog sočiva i koja omogućavaju dobar vid i na daljinu i na blizinu, bez potrebe za nošenjem naočara ili uz njihovu minimalnu upotrebu. 

Ugradnja multifokalnih sočiva je intervencija koja traje svega nekoliko minuta. Vrši se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji, uz pravljenje minimalnog reza, bez šavova. U pitanju je jednodnevna hirurgija, što znači da pacijent već istog dana može ići kući. Intervencija se vrši na oba oka, jer se jedino tako postiže potpun efekat i željena nezavisnost od naočara. Operacija oba oka može se obaviti u razmaku od 7-10 dana ili isti dan ukoliko to želi pacijent. 

Ukoliko imate više od 40. godina, vodite aktivan život a muči vas katarakta ili imate dalekovidost, veću kratkovidost i minimalni astigmatizam, onda ste pogodan kandidat za ovu operaciju! 

Garantujemo vam sigurnost i pouzdanost, budući da smo među prvima u Vojvodini započeli ugradnju multifokalnih intraokularnih sočiva, zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji koju posedujemo kao i obučenom timu koji može obaviti ovu zahtevnu vrstu hirurgije. I danas smo jedan od rektih centra u kom se vrši ova složena intervencija. 

U želji da vam ovu intervenciju učinimo što pristupačnijom, sa zadovoljstvom nudimo specijalni septembarski popust od 25%.

Sve detaljnije informacije o Septembarskoj akciji možete dobiti pozivom na broj: + 381 (0)24 55-75-75, a više informacija o samoj operaciji dobijate jednostavnim klikom na link ugradnja multifokalnih intraokularnih sočiva.

Mi stvaramo savršen vid!

Vaš Perfect Vision