Lasersko skidanje dioptrije - nagradna igra

  • Opšte informacije
  1. Takmičenje traje od 27.11 do 18.12.2014.
  2. Proglašenje pobednika će biti izvršeno najkasnije do 25.12.2014.
  3. Ukupan nagradni fond iznosi 200.000 dinara i obuhvata:

1.nagrada: Preoperativni pregled i intervencija laserskog uklanjanja dioptrije oba oka (vrednost 130.000 dinara)

2. nagrada: Vaučer sa 50% pousta na lasersko uklanjanje dioptrije oba oka (vrednost 60.000 din.)

3.nagrada: Preoperativni pregled za lasersko uklanjanje dioptrije (vrednost 10.000 din.)

  • Ko ima pravo da učestvuje?
  1. Pravo učestvovanja imaju sve osobe starije od 20 godina.
  2. Takmičenje je internacionalnog karaktera, što znači da pravo učešća imaju i osobe koje nisu državljani Srbije.
  3. Dobitnici nagrada trebaju ispunjavati sledeće uslove:
    • Dioptrija stabilna godinu dana unazad (da se dioptrija nije menjala za više od +0.50/-0.50D tokom godinu dana)
    • Dioptrija u sledećim rasponima:
      • Dalekovidost do +5.0D
      • Kratkovidost do -10.0D
      • Astigmatizam do +/-5.0D
  4. Učešće je dozvoljeno postavljenjem predloga slogana isključivo sa sopstvenog (ličnog) Facebook profila.
  • Dinamika takmičenja
  1. Učesnici treba da osmisli što kreativniji slogan na temu Lasersko uklanjanje dioptrije.
  2. Pre postavljanja slogana, potrebno je popuniti prijavni formular.
  • Prvi krug takmičenja obuhvata glasanje u vidu „lajkovanja“ najboljeg slogana. Glasanje je ograničeno vremenom trajanja nagradne igre, a pravo glasanja imaju samo fanovi stranice Kuća zdravlja. Za svaki slogan moguće je glasati samo jednom.
  • Po isteku perioda predviđenog za glasanje, vrši se izbor 10 slogana sa najvećim brojem “lajkova” koji prelaze u drugi krug takmičenja.
  • U drugom krugu takmičenja, žiri sastavljen od predstavnika tima “Perfect Vision”-a odabraće autore tri najkreativnija slogana, koji će osvojiti prvu, drugu i treću nagradu.
  • Po završetku nagradne igre
  1. Imena srećnih dobitnika biće objavljena na našem zvaničnom sajtu perfectoriginal.update.care, Facebook stranici, i Twitter nalogu. Takođe, sve dobitnike ćemo i pojedinačno obavestiti putem njihovih Facebook naloga.
  2. Ukoliko se preoperativnim pregledom ustanovi da osoba koja je osvojila prvu nagradu nije pogodan kandidat za lasersko uklanjanje dioptrije, drugoplasirani učesnik automatski postaje dobitnik glavne nagrade. Ukoliko se pregledom utvrdi da ni drugoplasirani učesnik nije pogodan kandidat, prva nagrada se prenosi na trećeplasiranog učesnika i tako dalje.
  3. Kako bi se prethodno pravilo uspešno sprovelo, neophodno je da se dobitnik prve nagrade javi najkasnije 7 dana od dana objavljivanja rezultata, a ostale dobitnike ćemo naknadno kontaktirati. Ukoliko se dobitnik ne javi u navedenom periodu, neće imati pravo da iskoristi svoju nagradu.
  4. Tokom preuzimanja nagrade, vršiće se fotografisanje srećnih dobitnika, sa osobljem Perfect Vision tima. Organizator nagradne igre zadržava prava da ove fotografije objavi na Internetu, u cilju transparentnog predstavljanja rezultata održane nagradne igre širem auditorijumu.
  5. Organizator nagradne igre zadržava pravo da odabrane slogane koristi u promotivne svrhe (na štampanom i elektronskom materijalu, outdoor kampanjama, u radio i tv spotovima i u drugim oblicima promotivnih aktivnosti).
  • Odgovornosti i prava Organizatora nagradne igre
  1. Svaki učesnik je obavezan da pročita Pravila učestvovanja. Organizator preuzima pravo da za svakog učesnika smatra da je upoznat sa navedenim pravilima.
  2. Organizator je obavezan da vodi računa o tome da glasanje bude fer i korektno, te da spreči svaku zloupotrebu koju uoči.
  3. Organizator se obavezuje da slogani neće biti zloupotrebljeni niti korišteni u bilo koje druge svrhe osim promotivnih.
  4. Organizator se obavezuje da fotografije srećnih dobitnika sa osobljem Perfect Vision tima neće koristiti ni u koje druge svrhe osim transparentnog predstavljanja rezultata održane nagradne igre širem auditorijumu.
  5. Organizator je dužan da dobitnicima nagrada iste uruči u dogovorenom periodu i pod dogovorenim uslovima.
  6. Organizator zadržava pravo izmene ovog Pravilnika, uz obavezu da o tome blagovremeno obavesti sve učesnike objavom na Facebook stranici.

Ukoliko ste upoznati sa osnovnim pravilima učešća, kliknite na ovaj LINK i učestvujte u takmičenju za savršen vid!