ESCRS Barselona 2015.

Kontinuirana edukacija i usavršavanje, u cilju podizanja kvaliteta usluga koje pružamo našim pacijentima na najviši mogući nivo, predstavlja jedan od osnovnih postulata u našem radu. Tim povodom smo sa velikim zadovoljstvom učestvovali na 33. Kongresu evropskog udruženja oftalmologa, održanom u Barseloni, u periodu od 04.-09.09.2015. godine.

ESCRS Barcelona 2015.Kongresi u organizaciji Evropskog udruženja hirurga katarakte i refraktivnih hirurga predstavljaju najznačnije oftalmološke skupove u Evropi i održavaju se dva puta godišnje. Kao i do sada, ovaj 33. kongres okupio je najveće oftalmološke stručnjake iz celog sveta, koji su svoja najnovija saznanja iz oblasti hirurgije katarakte i refraktivne hirurgije prezentovali kroz zanimljiva predavanja, rezultate velikih evropskih studija i interesantne prikaze slučaja. Tokom kongresa, kroz izlaganja, dinamične diskusije, radionice i usmene i poster prezentacije, dobili smo veliki broj novih informacija i stekli nova praktična znanja.

Na ovom kongresu imali smo aktivno učešće sa temom “Primer inovativne primene marketinga u oftalmologiji”. Predstavili smo naš humanitarni projekat “Otvori oči”, koji smo pokrenuli maja 2015. godine i u okviru kog smo do sada održali edukativna predavanja i besplatne očne preglede u sedam gradova širom Vojvodine.

Za nas učešće na ovom kongresu predstavlja dragocenu priliku da se upoznamo sa najnovijim stanovištima i dostignućima u svetskoj oftalmologiji, koje rado primenjujemo u svom radu i time pružamo još kvalitetniju zdravstvenu zaštitu našim pacijentima.