Centar za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision” osnovan je 2010. godine, kao deo Poliklinike Kuća zdravlja. Zahvaljujući timu vrhunskih stručnjaka, najsavremenijoj opremi i prepoznatljivoj posvećenosti pacijentima, za kratko vreme pozicionirali smo se kao jedna od vodećih oftalmoloških ustanova u regionu.

„Perfect Vision“ se nalazi u impozantnom prostoru izgrađenom krajem 19. veka u prepoznatljivom duhu neoklasicizma.

Usled povećanog obima posla, osetili smo potrebu za prostornim proširenjem. Nakon intenzivnih radova koji su trajali 3 meseca i na kojima je angažovano preko 50 radnika, prostor Očnog centra Perfect Vision danas predstavlja zanimljiv spoj tradicionalnog i modernog.

U delu postojećeg prostora u prizemlju izvršena je adaptacija, a prostor na prvom spratu rekonsturisan je u hirurški blok sa dve operacione sale.

„Perfect Vision” se sada prostire na 600m2, obuhvatajući četiri oftalmološke ordinacije, kabinet za lasersko skidanje dioptrije, hirurški blok sa dve operacione sale i prostorijom za preoperativnu pripremu pacijenata, kao i dva dvokrevetna apartmana za smeštaj pacijenata iz drugih gradova naše zemlje i inostranstva.

Za sve koji žele da „prošetaju“ kroz naš prostor, to mogu učiniti putem virtuelne ture. Fotografije novog prostora, možete pogledati u galeriji.

[nggallery id=75]