Šta su intraokularna sočiva, da li je lasersko skidanje dioptrije bezbedno, kako glaukom može oduzeti vid bez simptoma i odgovori na mnoga druga pitanja dobićete na konsultacijama sa oftalmologom koje ćemo organizovati svake nedelje u našem Očnom centru za punoletne sugrađane koji po prvi put dolaze kod nas počevši od 8. decembra.

Ovaj vid konsultacija nastao je kao rezultat prepoznate potrebe o širenjem znanja o očnim bolestima i mogućnostima lečenja. Primetili da nekad nisu najjasniji pojmovi poput glaukom, retina, intraokularno sočivo i slični a značajno mogu uticati na Vaš vid. Tu smo i da otklonimo mitove o laserskom skidanju dioptrije kod mlađih sugrađana i upoznamo ih u potpunosti sa procedurom. Najvažnije, da podignemo svest o preventivnim pregledima za očne bolesti koje nemaju simptome a mogu Vam oduzeti vid u potpunosti.

Osim saveta za zdravlje vaših očiju, u sklopu konsultacija obaviće se preventivni pregled prednjeg i zadnjeg segmenta oka i odrediti dioptrija.

Cena konsultacija sa oftalmologom i refraktivnim hirurgom košta 1.000 dinara.
Pitajte oftalmologa sve što vam nije jasno čak i nakon čitanja na internetu i zatražite savet o budućim koracima očuvanja našeg najvažnijeg čula. Možete imati poverenja da ćete dobiti pravi savet od oftalmologa sa iskustvom od preko 25 godina.

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentarisati zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našem očnom centru.

Zakažite Vaš termin putem telefona 024 45 45 000 ili 060 55 75 754 (+381 60 55 75 754 viber).