Da uživate u ovom letu bez dioptrijskih naočara i kontaktnih sočiva vas deli samo 10 minuta!

Akcijska cena tokom leta, umesto 100.000 dinara cena na popustu je 80.000 dinara za oba oka.

Ukoliko imate problem sa vidom na daljinu, blizinu ili imate asigmatizam a želite ukloniti svoju dioptriju brzo i bezbolno, pravo rešenje za vas je lasersko uklanjanje dioptrije! Rešite se naočara ovog leta putem PRK metode, najbezbednije u laserskoj hirurgiji oka.

Lasersko skidanje dioptrije je brza, bezbolna i sigurna metoda otklanjanja dioptrije i astigmatizma, a rezultat je vidljiv odmah!

Lasersko uklanjanje dioptrije se u svetu primenjuje još od 80-ih godina i do sada su metode korekcije vida pomoću lasera postale potpuno usavršene i veoma popularne zbog svoje uspešnosti i jednostavnosti.

U pitanju je bezbolna i pouzdana intervencija koja traje svega 10 minuta i izvodi se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji. Nakon operacije pacijent ide kući i već je za nekoliko dana spreman da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima.

prk-lasik-skidanje-dioptrije

KO JE KANDIDAT ZA LASERSKO SKIDANJE DIOPTRIJE?

  1. Godine starosti: od 20 do 50 godina
  2. Visina dioptrije: raspon od -10.0 do +5.0, uključujući i astigmatizam do +/-5.0
  3. Stabilnost dioptrije: da se dioptrija nije menjala više od +/- 0.50D u poslednjih godinu dana (tj. 2 godine kod visokih minus dioptrija i kod pacijenata na donjoj starosnoj granici)
  4. Zdrava rožnjača, dovoljne debljine
  5. Zdravo oko bez pridruženih očnih bolesti, infekcija ili povreda oka
  6. Bez kontraindikacija: trudnoća i dojenje, sistemske i autoimune bolesti, bolesti vezivnog tkiva

Ukoliko nosite kontaktna sočiva važno je da ih pravovremeno skinete pre pregleda, kako bi se na preoperativnom pregledu dobili relevantni rezultati.

  • meka kontaktna sočiva skinite najmanje 7 dana pre pregleda
  • gaspropusna kontaktna sočiva skinite najmanje 14 dana pre pregleda
  • tvrda kontaktna sočiva skinite najmanje 30 dana pre pregleda

asersko-skidanje-dioptrije-anestezija

PRK METODA OTKLANJANJA DIOPTRIJE

Sigurni smo u sebe i pouzdano Vam garantujemo uspeh, budući da nas u ovoj oblasti odlikuje dugogodišnje iskustvo i hiljade zadovoljnih pacijenata. Naime, prve intervencije laserskog skidanja dioptrije metodom PRK izvršili smo oktobra 2006. godine. Danas ona predstavlja našu odabranu dominantnu tehniku zbog svoje uspešnosti i bezbednosti. Pacijenti sa suvim očima ili tanjom rožnjačom takođe mogu biti kandidati za lasersko skidanje dioptrije zbog ove tehnike koja ne seče rožnjaču. Detaljan postupak operacije PRK metodom možete pročitati na ovom linku.

SMEŠTAJ U SUBOTICI

Naš cilj nije samo rešenje Vašeg zdravstvenog problema. Mi težimo da, pružajući Vam lepši pogled na svet, trajno unapredimo kvalitet Vašeg života. Stoga Vam na raspolaganje stavljamo dva dvokrevetna apartmana koji se nalaze u sklopu očnog centra.

Više ne morate da tražite smeštaj po Subotici, lutate gradom ili plaćate taxi. Ne poznajete Suboticu? Ne brinite, naša lokacija je jednostavna – nalazimo se odmah pored glavne autobuske stanice.

Lasersko skidanje dioptrije akcija

  • 40.000 dinara (jedno oko)
  • mogućnost odloženog plaćanja
  • smeštaj u Subotici
  • tim sa dugogodišnjem iskustvom
  • hiljade zadovoljnih pacijenata
  • bezbedna i bezbolna intervencija

Zakažite pregled pozivom na broj 024 45 45 000 ili +381 60 55 75 754 (viber).

Akcija traje do kraja leta 2023, a broj raspoloživih termina je ograničen.
Obezbedite novi pogled na sve(t) ovog leta, čekamo vas!