Povodom Sunčane jeseni života Perfect Vision oftalmološki tim poliklinike „Kuće zdravlja“ sinoć je članovima gerontološkog kluba „Bajnat“ održao predavanje na temu očnih bolesti koje ste najčešće javljaju u starijoj životnoj dobi, a nakon predavanja su obavljeni besplatni pregledi oka.

Cilj predavanja je bio je da najstariji sugrađani nauče da prepoznaju prve simptome očnih bolesti i na vreme se jave lekarima.

Oko pedeset naših najstarijih sugrađana, članova gerontološkog kluba „Bajnat“ juče su prisustvovali predavanju na temu“ Očne bolesti koje se najčešće javljaju u starijoj životnoj dobi“. Nakon predavanja oftalmološki tim Kuće zdravlja je svim prisutnima besplatno pregledao oči.

Gerontološki klubovi su osmišljeni tako da svi njihovi članovi provode vreme što aktivnije i kvalitetnije. Pored mnogobrojnih radionica, česta su i predavanja iz oblasti zdravstva i psihologije, kao i kulturno-zabavni programi.

Perfect Vision je povodom Sunčane jeseni života poklonila penzionerima članovima gerontološkog kluba „Bajnat“ predavanje i besplatne preglede oka. Predavači su bili lekari na specijalizaciji, dr Spomenka Konstantinović i dr Ranko Gvozdenović. Cilj predavanja je bio da najstariji sugrađani nauče da prepoznaju prve simptome očnih bolesti i na vreme se jave lekaru na pregled.