„Kuća zdravlja“, u čijem sastavu se nalazi poliklinika, laboratorija i Centar za lasersku hirurgiju oka, tokom četvorogodišnjeg uspešnog rada postala je sinonim za vodeću zdravstvenu ustanovu u regionu. Osnovna vodilja u našem radu je da, uz pomoć vrhunske medicinske tehnologije, naš stručni i iskusni tim lekara pacijentima pruži kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, na jednom mestu.

Četiri godine sa Vama i uz Vas!

U želji da se zahvalimo svim našim pacijentima, koji nam već godinama ukazuju poverenje za brigu o njihovom zdravlju, odlučili smo da poklonimo popuste na naše najtraženije usluge, koji će važiti tokom celog meseca marta:

HIPERBARIČNA KOMORA – 20% popust

Hiperbarična komora se koristi kao osnovna ili dodatna terapija u svim slučajevima kada je došlo do deficita u transportu kiseonika u organizmu. Udisanje 100% kiseonika doprinosi oslobađanju organizma od toksina, jačanju imunog sistema, podmlađivanju i osnaživanju organizma, bržem zarastanju rana, otoka, ožiljaka i bolova.

LASERSKO UKLANJANJE DIOPTRIJE – 25% popust

Lasersko uklanjanje dioptrije je bezbolna i pouzdana intervencija, koja traje svega 10 minuta i izvodi se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji. Efekat je praktično trenutačan, već prvog dana nakon operacije pacijent dobija 90-100% svoje maksimalne preoperativne vidne oštrine, te je već za nekoliko dana spreman da se vrati svojim uobičajenim životnim aktivnostima.
https://perfectvision.rs/usluge/lasersko-skidanje-dioptrije/

UGRADNJA MULTIFOKALNIH INTRAOKULARNIH SOČIVA – 25% popust

Multifokalna intraokularna sočiva predstavljaju specijalna, veštačka sočiva koja se ugrađuju na mesto prirodnog očnog sočiva, preuzimajući njegovu funkciju. Ovo je ambulantna, jednodnevna hirurgija koja se izvodi u lokalnoj kapljičnoj anesteziji, uz pravljenje minimalnog reza, bez šavova. Rezultat je jasan vid na blizinu i na daljinu, bez potrebe za nošenjem naočara ili uz njihovu minimalnu upotrebu.
https://perfectvision.rs/usluge/ugradnja-multifokalnih-sociva/

LASERSKA EPILACIJA PAZUHA – 50% popust

Epilacija laserom predstavlja medicinski najsavršeniju i najefikasniju metodu brzog i trajnog uklanjanja neželjenih dlačica. Ovu intervenciju obavljamo pomoću najsavremenijeg medicinskog lasera nemačke proizvodnje MeDioStar NeXT. Za potpun efekat trajno glatke kože pazuha potrebno je 3-6 tretmana. Svaki pacijent ima pravo na besplatnu konsultaciju.
http://kucazdravlja.rs/29-Laserska-epilacija

TEST INTOLERANCIJE NA HRANU – 20% popust

Test intolerancije na hranu iz krvi predstavlja efikasno rešenje za brojne probleme (glavobolja, vrtoglavica, suv kašalj, nadutost, grčevi u stomaku, mučnina, ekcem, dermatitis ili slični problemi sa kožom). Rezultati testa, koji su gotovi istog dana, obuhvataju 380 namirnica iz svakodnevne ishrane, svrstane u različite kategorije, ističući namirnice koje je potrebno izbegavati u periodu od 3 meseca. Efekti su vidljivi već nakon mesec dana.

ALERGO TEST – 20% popust

Najefikasniji način za dijagnostikovanje raznih alergena su testovi iz krvi. Za ovaj test koristimo aparat koji je jedinstven na tržištu i za koji je dovoljan jedan mali uzorak krvi da bi se dijagnostikovala alergija na 20 respiratornih, 20 nutritivnih ili 20 pedijatrijskih alergena. Izbor alergena u respiratornom i nutritivnom panelu prilagođen je alergološkom profilu našeg podneblja. Rezultati testa su gotovi u roku od 24h.

Za više informacija o navedenim popustima, pozovite naš call centar

+ 381 (0)24 55-75-75.