Lasersko uklanjanje dioptrije je brz, pouzdan i jednostavan put do trajno korigovanog vida. Ovo je kratkotrajna intervencija sa dugotrajnim benefitima, jer život bez dioptrije stvara brojne mogućnosti za ispunjeniji i kvalitetniji život.

Lasersko skidanje dioptrije

U pitanju je bezbolna i efikasna procedura tokom koje se pomoću snopova laserskih zraka uklanja refrakciona mana oka tj. dioptrija. Zahvat traje svega 10-ak minuta, vrši se u lokalnoj, kapljičnoj anesteziji i potpuno je komforan za pacijenta. Nakon operacije pacijent ide kući i već je za nekoliko dana spreman da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima, a nakon tri nedelje se može baviti sportskim i težim fizičkim aktivnostima. Krajnji ishod je jasan i oštar vid bez upotrebe naočara ili kontaktnih sočiva. 

Pre operacije je neophodno izvršiti detaljan oftalmološki pregled na kom se utvrđuje da li je pacijent pogodan kandidat za ovu vrstu intervencije. Preduslovi koji moraju biti ispunjeni su:

  1. Više od 20 godina starosti;
  2. Stabilna dioptrija u poslednjih 12 meseci;
  3. Dioptrija u rasponu od:        
    • hipermetropija (dalekovidost) do + 5.0 D
    • miopija (kratkovidost) do – 10.0 D
    • astigmatizam do + / – 5.0 D  

Sigurni smo u sebe i pouzdano Vam garantujemo uspeh, budući da nas u ovoj oblasti odlikuje dugogodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih pacijenata. Prve intervencije laserskog skidanja dioptrije metodom PRK izvršili smo oktobra 2006. godine. Kao rezultat našeg usavršavanja i napornog rada, u julu 2010. godine postajemo prvi na teritoriji Vojvodine (i među prvima u Srbiji), koji uspešno obavljaju prve intervencije laserskog uklanjanja dioptrije metodom LASIK. 

Naš savremeni laser, Allegretto Eye Q, predstavlja poslednju reč tehnologije i ne postoji proizvod na svetskom tržištu koji u ovom trenutku ostvaruje bolje rezultate. Ovim laserom, koji koristi najmoderniji software i wavefront analizu, skidanje jedne dioptrije traje svega 2,5 sekunde. 

U želji da vam ovu intervenciju učinimo što pristupačnijom, poklanjamo Vam aprilski popust od 30.000 dinara. Za sve pacijente udaljene više od 200km od Subotice, obezbeđujemo gratis hotelski smeštaj. 

Sve detaljnije informacije možete dobiti pozivom na broj: +381(0)24 55-75-75, a više informacija o samoj operaciji dobijate jednostavnim klikom na link lasersko skidanje dioptrije. 

Mi stvaramo savršen vid!

Vaš Perfect Vision