Ako ste kratkovidi, dalekovidi ili imate asigmatizam i želite ukloniti svoju dioptriju i trajno se osloboditi nošenja naočara ili kontaktnih sočiva, pravo rešenje za vas je lasersko uklanjanje dioptrije! Perfect Vision vam nudi popust uz koji put do trajno korigovanog vida nikad nije bio lakši! 

Lasersko uklanjanje dioptrije

Lasersko uklanjanje dioptrije se u svetu primenjuje od 80-ih godina i do sada su metode korekcije vida pomoću lasera postale potpuno usavršene i veoma popularne zbog svoje uspešnosti i jednostavnosti. 

U pitanju je bezbolna i pouzdana intervencija koja traje svega 10 minuta i izvodi se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji. Nakon operacije pacijent ide kući i već je za nekoliko dana spreman da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima, a nakon tri nedelje se može baviti sportskim i težim fizičkim aktivnostima. 

Ukoliko imate više od 20 godina starosti, stabilnu dioptriju u poslednjih 12 meseci i potpuno zdrave oči, vi ste potencijalan kandidat za ovu intervenciju. Ipak, u cilju osiguranja bezbednosti i uspešnosti zahvata, neophodno je najpre obaviti detaljan dijagnostički pregled kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da ste u potpunosti odgovarajući kandidat za lasersko skidanje dioptrije.

Sigurni smo u sebe i pouzdano Vam garantujemo uspeh, budući da nas u ovoj oblasti odlikuje dugogodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih pacijenata. Naime, prve intervencije laserskog skidanja dioptrije metodom PRK izvršili smo oktobra 2006. godine. Kao rezultat našeg usavršavanja i napornog rada, u julu 2010. godine postajemo prvi na teritoriji Vojvodine i među prvim klinikama u Srbiji koje uspešno obavljaju prve intervencije laserskog uklanjanja dioptrije metodom LASIK. 

Naš savremeni laser, Allegretto Eye Q, predstavlja poslednju reč tehnologije i ne postoji proizvod na svetskom tržištu koji u ovom trenutku ostvaruje bolje rezultate. Ovim laserom, koji koristi najmoderniji software i wavefront analizu, skidanje jedne dioptrije traje svega 2,5 sekunde. 

U želji da vam približimo mogućnost vršenja ove intervencije, sa zadovoljstvom vam nudimo popust od 30.000 dinara, koji važi u mesecu maju.

Ukoliko ste udaljeni od Subotice preko 200 km, obezbeđujemo vam besplatan hotelski smeštaj.

Sve detaljnije informacije o popustu možete dobiti pozivom na broj: + 381 (0)24 55-75-75, a više informacija o samoj operaciji dobijate jednostavnim klikom na link lasersko skidanje dioptrije.  

Mi stvaramo savršen vid!

Vaš Perfect Vision