„Kuća zdravlja“, u čijem sastavu se nalazi poliklinika, laboratorija „Humalab” i očni centar „Perfect Vision”, tokom šestogodišnjeg uspešnog rada postala je sinonim za vodeću zdravstvenu ustanovu u regionu. Osnovna vodilja u našem radu je da, uz pomoć vrhunske medicinske tehnologije, naš stručni i iskusni tim lekara pacijentima pruži kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, na jednom mestu.

Rođendanski popusti - poliklinika Kuća zdravlja

U želji da svim našim pacijentima zahvalimo za poverenje koje nam već godinama ukazuju, odlučili smo da poklonimo popuste na naše najtraženije usluge, koji će važiti tokom celog meseca marta:

HIPERBARIČNA KOMORA – 30% popust

Hiperbarična komora se koristi kao osnovna ili dodatna terapija u svim slučajevima kada je došlo do deficita u transportu kiseonika u organizmu. Udisanje 100% kiseonika doprinosi oslobađanju organizma od toksina, jačanju imunog sistema, podmlađivanju i osnaživanju organizma, bržem zarastanju rana, otoka, ožiljaka i bolova.

LASERSKO UKLANJANJE DIOPTRIJE – 50% popusta na pregled i 25% popust na operaciju

Lasersko uklanjanje dioptrije je bezbolna i pouzdana intervencija, koja traje svega 10 minuta i izvodi se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji. Efekat je praktično trenutačan, već prvog dana nakon operacije pacijent dobija 90-100% svoje maksimalne preoperativne vidne oštrine, te je već za nekoliko dana spreman da se vrati svojim uobičajenim životnim aktivnostima.

https://perfectvision.rs/usluge/lasersko-skidanje-dioptrije/

UGRADNJA MULTIFOKALNIH INTRAOKULARNIH SOČIVA – 20% popust

Multifokalna intraokularna sočiva su specijalna, veštačka sočiva koja se ugrađuju na mesto prirodnog očnog sočiva, preuzimajući njegovu funkciju. Ovo je ambulantna, jednodnevna hirurgija koja se izvodi u lokalnoj kapljičnoj anesteziji, uz pravljenje minimalnog reza, bez šavova. Rezultat je jasan vid na blizinu i na daljinu, bez potrebe za nošenjem naočara ili uz njihovu minimalnu upotrebu.

https://perfectvision.rs/usluge/ugradnja-multifokalnih-sociva/

TEST INTOLERANCIJE NA HRANU – 75% popust

Test intolerancije na hranu iz krvi predstavlja efikasno rešenje za brojne probleme (glavobolja, vrtoglavica, suv kašalj, nadutost, grčevi u stomaku, mučnina, ekcem, dermatitis ili slični problemi sa kožom). Rezultati testa, koji su gotovi istog dana, obuhvataju 380 namirnica iz svakodnevne ishrane, svrstane u različite kategorije, ističući namirnice koje je potrebno izbegavati u periodu od 3 meseca. Efekti su vidljivi već nakon mesec dana.

Za više informacija o navedenim popustima, pozovite naš call centar + 381 (0)24 55-75-75.