besplatno lasersko skidanje dioptrije - finalisti nagradnog foto konkursa

Nakon dve nedelje uzbudljivog kreativnog nadmetanja, uspešno je završen prvi krug foto konkursa “Leto u mojim očima”. Učesnici su se postavljanjem fotografija koje simbolično predstavljaju kako izgleda njihovo savršeno leto, takmičili za neku od vrednih nagrada:

  • 1. mesto: Preoperativni pregled i operacija laserskog uklanjanja dioptrije oba oka
  • 2. mesto: 50% popusta na preoperativni pregled i operaciju laserskog uklanjanja dioptrije oba oka
  • 3. mesto: Preoperativni pregled za operaciju laserskog uklanjanja dioptrije

Prema propozicijama takmičenja https://perfectvision.rs/wp-content/uploads/2016/07/besplatno-lasersko-skidanje-dioptrije/ desetoro učesnika čije fotografije su osvojile najveći broj “lajkova” prešlo je u drugi krug, u kom će stručni žiri “Perfect Vision”-a odabrati dobitnike prve, druge i treće nagrade. Proglašenje pobednika biće izvršeno najkasnije do 28.07.2016. godine, a imena dobitnika biće objavljena na našem zvaničnom sajtu perfectoriginal.update.care, Facebook stranici i Twitter nalogu.

Finalisti foto konkursa „Leto u mojim očima” su:

 Finalisti nagradne igre - Alma Avdic  

Alma Avdic

Da li je moguce savrseno ljeto… bez savrsenog vida…

 Finalisti nagradne igre - Ivana Erdeljan  

 

Ivana Erdeljan

Kao sto kazu “oci su ogledalo duse“ , zelim da to ,,ogledalo“ vratim osobi koju volim, tako sto cete lajkovati nasu sliku, i pomoci nam da pobedimo, da napokon naocare budu skinute i da moj muz vidi leto svojim ocima.

 Finalisti nagradne igre - Boban Stojiljkovic  

Boban Stojiljkovic

Šta to ima u očima pa su ona ogledalo duše? Ako se svaka osoba zapita shvatiće da nije bitna boja, veličina, bitan je sjaj ili praznina koju nam te oči nude. Oči znaju tako jasno da govore, na nama je da naučimo da čitamo….

 Finalisti nagradne igre - Ivona Straka  

 

Ivona Straka

„Oči zaljubljene žene imaju najlepši pogled na svetu.“

Pomozite da mi se ovog leta ostvari moja najveca zelja, a to je lasersko skidanje dioptrije. Hvala svima unapred :)

 Finalisti nagradne igre - Siniša Nedomački  

Siniša Nedomački

Savršeno leto sa folklornim ansamblom na turneji u Ankari. Još kad bih mogao nositi sunčane naočare bez ikakvih problema bilo bi perfektno i svako naredno leto.

 

 Finalisti nagradne igre - Sanja Tomišić  

Sanja Tomisic

Leto u mojim očima UZ DODATNIH PAR SOČIVA izgleda ovako! :) Ukus koktela? -odličan….. Miris Jadranskog mora?- božanstven…. Pogled? -pogledajte i procenite sami….ja bih rekla da je prelep…Leto iz moje perspektive uz vašu pomoć bilo bi besprekorno i savršeno!

 Finalisti nagradne igre - Jelena Dolmagic  

Jelena Dolmagic

Bilo bi divno da možemo da se igramo sa našom dečicom, a da ne moramo stalno da razmišljamo hoće li nam naočare spasti, hoćemo li ih povrediti naočarima dok ih ljubimo i grlimo.. već da možemo slobodno da mlatimo glavama zajedno :D

 Finalisti nagradne igre - Goran Savić  

Goran Savić

Na žalost kad stavim ove naočare, ništa ne vidim dok ne vratim dioptijske…. :) :) :) Malo mi je teško zbog toga

 Finalisti nagradne igre - Stojanović Ivana  

Stojanovic Ivana

Da, prvi put sam se dokopala ove slobode a moć njenog smeha i zagrljaja okrepili su moju dušu kao sunce i zapadni vetar. Da, putnik sam ranoranilac koji uopšte ne sumnja da će sa brda uz koje se penje ugledati divno radjanje sunca. Moj pogled je uperen ka tom vrhuncu, zažarenom i pozlaćenom i kada stignem do vrha ja znam kakav me veličanstven prizor čeka.

 Finalisti nagradne igre - Dalibor Sladojevic  

Dalibor Sladojevic

Samo oni koji znaju da sanjaju, mogu da dožive večno leto.