Ako ste kratkovidi, dalekovidi ili imate astigmatizam i želite ukloniti svoju dioptriju nudimo Vam spoj vrhunske tehnologije, iskustva i stručnosti.

Ovog leta, pored popusta od 25% na operaciju nudimo Vam mogućnost da obavite besplatno pregled za lasersko skidanje dioptrije, kao i otplatu operacije na rate.

Lasersko uklanjanje dioptrije na rate

Osnovni preduslovi koji moraju biti ispunjeni da bi pacijent bio pogodan kandidat za lasersko uklanjanje dioptrije su: 

  • godine života: u rasponu od 20 do 50 godina; 
  • raspon dioptrije: do -10.0 kratkovidosti, +5.0 dalekovidosti i +/-5.0 astigmatizma i 
  • stabilnost dioptrije: da se u poslednjih godinu dana nije menjala više od -/+ 0.50D. 

Pored ovih uslova, neophodno je da su oči potpuno zdrave (da nema nikakvih pridruženih očnih bolesti, infekcija ili povreda oka), te da je rožnjača zdrava i dovoljne debljine.

Po podacima Svetske zdravstvene organizacije, lasersko skidanje dioptrije je najuspešnija i najčešće izvođena procedura na ljudskom telu, a procenat uspešnosti je preko 99 odsto (procenat uspešnosti u našoj klinici je preko 99,8 procenata).

Lasersko skidanje dioptrije je brz, efikasan, bezbolan i siguran način korigovanja očne dioptrije. Postupak se vrši UV zracima koji menjaju oblik i debljinu rožnjače, čime se postiže korigovanje refrakcione greške oka, što je zapravo stručan naziv za doptriju.

  • Sama procedura traje 10 minuta, nakon čega pacijent odlazi kući.
  • Efekat je praktično trenutan – već prvog dana nakon operacije pacijent dobija 90-100 odsto svoje maksimalne preoperativne vidne oštrine.

Svim pacijentima koji su udaljeni više od 200km sa zadovoljstvom organizujemo hotelski smeštaj na bazi jednog noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi.

Pozovite 065 65 65 024 i saznajte da li ispunjavate uslove za besplatan pregled za lasersko skidanje dioptrije.