U subotu 23. marta u Dubrovniku, u sklopu 5. Regionalnog samita preduzetništva, održana je svečanost dodele prestižnih međunarodnih priznanja „Stvaratelji za stoljeća“, koja se već petu godinu dodeljuju najuspešnijim i najuglednijim preduzetnicima u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

5. Regionalni samit preduzetništva

5. Regionalni samit preduzetništva

Tokom proteklih 9 meseci, od 411 nominovanih kandidata iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Makedonije, Slovenije i Srbije, nezavisni Međunarodni komitet, sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment, finansije i preduzetnišvo iz 8 zemalja, odabrao je 58 najboljih preduzetnika iz 6 zemalja.

Čast nam je što se među najboljima od najboljih našao i Perfect Vision. Uručena nam je Posebna nagrada za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi za 2018. godinu

U okviru 5. Regionalnog samita preduzetnika „300 najboljih“, predstavnica naše klinike dr Branka Ivošević, bila je pozvana da održi prezentaciju kojom je predstavila ostvarene rezultate tokom 10 godina našeg rada.

Zahvalni smo što je prepoznat naš rad, trud i zalaganje. Ova nagrada za nas predstavlja potvrdu da svoj posao obavljamo dobro, ali i obaveza da u budućem periodu budemo još bolji.