Sa ponosom delimo vest da je doktorka Branka Ivošević proglašena za jednu od 100 najuspešnijih poslovnih žena na trećem nacionalnom konkursu „100 uspešnih poslovnih žena“. Organizator ovog konkursa je Javno preduzeće Pošta Srbije, čija je misija podrška ženskom preduzetništvu i razvoj biznisa u vlasništvu žena.

pošta srbije konkurs preduzetnice

Konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“ je bio otvoren od 8. marta do 8. aprila 2024. za sve preduzetnice i zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.

Kriterijumi za ocenjivanje su bili uspešnost prezentovane poslovne aktivnosti i biznis ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti.

Svečano proglašenje pobednica održano je danas u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu. Doktorka Ivošević će imati privilegiju da učestvuje u specijalnim edukativnim radionicama na teme kao što su marketing, tehnike prodaje, asertivna komunikacija, digitalizacija poslovanja, izvori finansiranja, istraživanje tržišta, izrada biznis plana, projektni menadžment, umrežavanje i nastup na inostranom tržištu. Ove radionice su deo nagradnog paketa koje je obezbedila PKS za sve 100 pobednica ovog konkursa.

Ovo je prvi put da je pobednicama ovog konkursa omogućena nadogradnja njihovih znanja i veština u vidu edukacija na deset najaktuelnijih tema iz vođenja biznisa u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.

Konkurs je bio otvoren od 8. marta do 8. aprila 2024. godine za preduzetnice, zakonske zastupnice malih preduzeća, zemljoradničke zadruge, zanatske radnje i ostale organizacije sa teritorije cele Srbije. Prijave su ocenjivale stručne komisije u kojima su bile istaknute ličnosti kao što su Tatjana Matić iz Fonda za razvoj, Jelena Galić iz AIK banke i Branislava Simanić iz PKS.

Ovo priznanje nas dodatno motiviše da i u budućnosti nastavimo sa istim entuzijazmom i strašću u pružanju najboljih usluga našim pacijentima. I to nije samo priznanje za Perfect Vision i dr Branku Ivošević, već i podsticaj za sve žene koje teže da ostvare svoje poslovne snove i doprinesu ekonomskom razvoju Srbije.

 

 

Izvori: https://bizlife.rs/posta-srbije-proglasila-pobednice-nacionalnog-konkursa-100-uspesnih-poslovnih-zena/

https://biznis.telegraf.rs/info-biz/3917939-100-uspesnih-poslovnih-zena-proglasene-pobednice-nacionalnog-konkursa-jp-posta-srbije