Jedan od naših ključnih orijentira predstavlja kontinuirana edukacija i usavršavanje, u cilju podizanja usluga koje pružamo našim pacijentima na najviši mogući nivo. Tim povodom, naš stručni tim je sa velikim zadovoljstvom učestvovao na 19. kongresu Evropskog udruženja oftalmologa, održanom u Kopenhagenu, u periodu od 08.-11.06.2013. godine. 

19. kongres Evropskog oftalmološkog društva

Ovaj najznačajniji kongres u Evropi okupio je najveće oftalmološke stručnjake iz celog sveta, koji su svoja najnovija znanja i aktuelne inovacije iz ove oblasti prezentovali kroz zanimljiva predavanja, rezultate istraživanja i interesantne prikaze slučaja. Tokom kongresa, kroz izlaganja i dinamične diskusije, pokrivene su sve grane oftalmologije, pa je na ovaj način svim učesnicima pružena značajna riznica novih informacija i praktičnih veština. 

Za nas učešće na ovom kongresu predstavlja dragocenu priliku da se upoznamo sa najnovijim stanovištima i dostignućima u svetskoj oftalmologiji, koje ćemo rado primeniti na svoj rad i time pružiti još kvalitetniju zdravstvenu zaštitu našim pacijentima. 

19. kongres Evropskog oftalmološkog društva