Dr Branka Ivošević, osnivač i vlasnik Specijalističke oftalmološke ordinacije “Perfect Vision”, ovogodišnji je dobitnik nagradeCvet uspeha za ženu zmajaza najbolju preduzetnicu godine, u kategorijiNajevropskija ženska firma„. 

Cvet uspeha za ženu zmaja 2013

 “Cvet uspeha za ženu zmaja” je prva ustanovljena nagrada kojom se afirmišu uspešne preduzetnice u Srbiji i u poslednjih šest godina ovo priznanje dobilo je skoro 60 žena. 

Stručni žiri sastavljen od predstavnica Udruženja poslovnih žena, kao i žena na rukovodećim mestima u institucijama relevantnim za razvoj ženskog preduzetništva, je na svečanosti u teatru „Madlenianum“ u Beogradu 29.10.2013. godine, dodelilo prestižne nagrade „Cvet uspeha za ženu zmaja“ u okviru nekoliko kategorija. 

U konkurenciji od 38 kandidatkinja iz gotovo cele Srbije, nagradu za “Najevropskiju žensku firmu” dobila je dr Branka Ivošević, osnivač i vlasnik Specijalističke oftalmološke ordinacije “Perfect Vision”, kao i Danijela Biškup (suvlasnica i direktorka preduzeća „Identity plus“). Nagrade za najbolji model zapošljavanja uručene su Jarmili Bohuš (direktorka firme „Agroplod“) i Svetlani Vučković (vlasnica agencije „Nana SV“), a nagradu u potkategoriji „samozapošljavanje“ dobila je Olgica Arađanski (vlasnica butika „Sveća“). 

Specijalna priznanja dodeljenja su za unapredjenje kvaliteta života, inovativno preduzetništvo, zapošljavanje seoskih žena, prodor na nova tržišta, preduzetnički poduhvat u seoskom turizmu i za afirmisanje ženskog preduzetništva. 

Slogan ovogodišnje manifestacije je bio “Žene znaju kako biti uspešna“, a svečanosti su osim predstavnica Udruženja poslovnih žena Srbije, prisustvovali i predstavnici Vlade Srbije, privrednici, sponzori manifestacije, diplomatskog kora… 

Ostale slike možete pogledati klikom na ovaj link.