Proslavite s nama naš rođendan i iskoristite prigodne akcije!

7. rođendan očnog centra Perfect Vision

U želji da svim našim pacijentima zahvalimo za poverenje koje nam već godinama ukazuju, odlučili smo da poklonimo popuste na naše najtraženije usluge, koji će važiti tokom celog meseca marta: 

HIPERBARIČNA KOMORA – 35% popust

Hiperbarična komora se koristi kao osnovna ili dodatna terapija u svim slučajevima kada je došlo do deficita u transportu kiseonika u organizmu. Udisanje 100% kiseonika doprinosi oslobađanju organizma od toksina, jačanju imunog sistema, podmlađivanju i osnaživanju organizma, bržem zarastanju rana, otoka, ožiljaka i bolova.

http://kucazdravlja.rs/60-Hiperbaricna-terapija-kiseonikom-HBOT 

LASERSKO UKLANJANJE DIOPTRIJE – 30 000 din. popust

Lasersko uklanjanje dioptrije je bezbolna i pouzdana intervencija, koja traje svega 10 minuta i izvodi se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji. Efekat je praktično trenutačan, već prvog dana nakon operacije pacijent dobija 90-100% svoje maksimalne preoperativne vidne oštrine, te je već za nekoliko dana spreman da se vrati svojim uobičajenim životnim aktivnostima.

https://perfectvision.rs/usluge/lasersko-skidanje-dioptrije/

TEST INTOLERANCIJE NA HRANU – 50% popust

Test intolerancije na hranu iz krvi predstavlja efikasno rešenje za brojne probleme (glavobolja, vrtoglavica, suv kašalj, nadutost, grčevi u stomaku, mučnina, ekcem, dermatitis ili slični problemi sa kožom). Rezultati testa, koji su gotovi istog dana, obuhvataju 380 namirnica iz svakodnevne ishrane, svrstane u različite kategorije, ističući namirnice koje je potrebno izbegavati u periodu od 3 meseca. Efekti su vidljivi već nakon mesec dana.

http://kucazdravlja.rs/2-Aktuelno/7-Test-intolerancije-na-hranu

Za više informacija o navedenim popustima, pozovite naš call centar + 381 (0)24 55-75-75.