Povodom Dana grada Subotice, stručni tim Centara za lasersko skidanje dioptrije i ultrazvučnu operaciju katarakte „Perfect Vision“, organizovao je predavanje i besplatne očne preglede za svoje sugrađane.

„Dan grada“ u znaku besplatnih očnih pregleda

U petak 01. septembra 2017. godine, u prostorijama Otvorenog univerziteta u Subotici, sa početkom u 17h, okupio se veliki broj Subotičana. Razlog je još jedna u nizu humanitarnih akcija koju je naš stručni tim organizovao u cilju edukovanja populacije, ali i prevencije i ranog otkrivanja očnih bolesti.

Besplatni očni pregledi obuhvatali su proveru dioptrije, merenje očnog pritiska i pregled očnog dna. U sklopu ove akcije održano je i predavanje na temu „Savremeno lečenje očnih bolesti“, kroz koje je dr Branka Ivošević upoznala prisutne sa najčešćim oboljenjima oka i načinima njihovog pravilnog i pravovremenog lečenja. Razgovarajući sa svakim pacijentom ponaosob, doktorka im je pružila mnoštvo korisnih informacija i saveta o očuvanju zdravlja očiju. Svim prisutnima uručeni su kuponi, uz koje će moći da ostvare popust na operaciju katarakte i lasersko skidanje dioptrije.

Više fotografija pogledajte u galeriji.